Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Het Goeie Adres

Contactgegevens

AdresToon op kaartClara's Pad 71
4451 HC  Heinkenszand
Telefoon0113612933
Fax0113612966
Websitewww.hetgoeieadres.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
Eric Kole, makelaar-taxateur, Aangenaam !!!

Mag ik mezelf even voorstellen. Eric Kole, makelaar-taxateur onroerende zaken. Lid Landelijke Makelaars Vereniging. Graag wil ik voor u aan de slag gaan.

Taxeren is de kern van het makelen. Een objectieve waardebepaling is de basis voor soms belangrijke (financiële) beslissingen. Of het nu gaat om een taxatie voor een financiering, een verbouwing, een aan- of verkoopbeslissing of andere doeleinden waarbij de waardering van een onroerende zaak van belang is, graag zullen wij het object alle nodige aandacht geven om tot een gefundeerd waardeoordeel te kunnen komen. Verwerkt in een rapport weet u als opdrachtgever meteen waar u aan toe bent. Indien nodig kan dit zelfs op korte termijn gebeuren.

Makelen is maatwerk, waarin het persoonlijke sterk naar voren komt. Juist door de kleinschaligheid van ons kantoor kunnen wij de perfecte aandacht aan onze opdrachtgevers geven en kunnen wij alles in het werk stellen om tot een goed eindresultaat te komen.
Door het lidmaatschap van de L.M.V., door jarenlange ervaring, gevoel voor service en betrouwbaar handelen kunnen wij onze opdrachtgevers goed van dienst zijn.

Dus heeft u een taxatierapport nodig, overweegt u de verkoop van uw woonhuis of ander onroerend goed, zoekt u een actieve aankopende makelaar of wilt u een vrijblijvend gesprek over de waarde van uw woning; bel dan eens voor een kennismaking met dit betrouwbaar makelaarskantoor:

Taxatiebureau & Makelaardij “Het Goeie Adres”
Clara’s Pad 71
4451 HC HEINKENSZAND
Tel: 0113-612933
Fax: 0113-612966
E-mail: e.kole@hetgoeieadres.nl


Tot ziens en u weet het, betrouwbaarheid, objectiviteit en deskundigheid komen niet van de een op de andere dag.