Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Maas en Peel Weert

Contactgegevens

AdresToon op kaartMaaseikerweg 140
6006 AC  Weert
Telefoon0495-545006
Websitewww.maasenpeel.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Wij bemiddelen bij het aankopen en verkopen van woningen, gronden en bedrijfsvastgoed. Ook geven wij advies bij nieuwbouwprojecten en verkavelingen van gronden.
Met regiokantoren in Meijel, Horst, Sittard en Weert bestrijken wij de gehele provincie Limburg alsmede de Brabantse, Belgische en Duitse grensstreek, waardoor wij de lokale en regionale onroerendgoedmarkt kennen als geen ander.

Onze nieuwste verkoopmethode waarmee u zelf als verkoper en met de ondersteuning van uw regiokantoor een vlotte en correcte verkoop van uw woning realiseert heet MAAS en PEEL Direct. Door de actieve betrokkenheid van de verkoper wordt deze unieke verkoop- methode mogelijk gemaakt tegen de laagste courtage van Nederland! Namelijk € 750,- All-in.

Wilt u liever op de traditionele manier bijgestaan worden? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen u een zeer aantrekkelijk en concurrerend courtagetarief aanbieden.

Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector bieden wij u de garantie dat iedere verkoop vakkundig verloopt. Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend advies!

Heeft u nog vragen? Wilt u graag een afspraak maken met onze makelaar? Neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers.

Openingstijden van onze kantoren:
Wij zijn elke werkdag geopend van:
09.00 tot 18.00 uur
’s Zaterdags telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur of op afspraak.

Bezichtigingen op afspraak ook buiten onze kantoortijden.