Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaarskant. Maalderink/Lutke Willink B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartHoofdstraat 102 
7061 CM  Terborg
Telefoon0315395420
Fax0315395425
Websitewww.egginkmaalderink.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Wij zijn een makelaarskantoor dat sinds tientallen jaren is gevestigd in de regio Midden-en Oost-Gelderland. In Deventer en omstreken zijn we al bijna 100 jaar een actieve marktpartij. In een groot gedeelte van deze regio behartigen wij de belangen van mensen die een woning verkopen of aankopen. Onze dienstverlening geschiedt vanuit onze vestigingen in Aalten, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Raalte, Terborg en Zutphen.

Ons zusterbedrijf Maalderink & Lutke Willink in Terborg is gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed, d.w.z. aan- en verkoop van agrarische bedrijven, taxaties en verkoop van agrarische productierechten.

Ook hebben wij met Eggink Maalderink Bedrijfs- en projectmakelaars te Deventer en Doetinchem expertise in huis op het gebied van bedrijfsonroerend goed en projectontwikkeling.

Onze kantoren zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerend Goed en Vastgoeddeskundigen). Dit is veruit de grootste beroepsorganisatie in de makelaardij. Deze organisatie kent naast de wettelijke eisen nog een aantal regels en richtlijnen waaraan de leden zich moeten houden. Zodat uw belangen op een juiste en correcte manier worden behartigd.

Naast het lidmaatschap van de NVM zijn wij Garantiemakelaar. Hierdoor bieden wij extra service bij het aan- of verkopen van uw woning. Waarom? Omdat de aan- of verkoop van een woning een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Wij vinden dat u recht heeft op een makelaar met gedegen vakkennis en een perfecte service. Een makelaar die openheid en duidelijkheid belangrijk vindt. Dat garanderen wij u.

Naast aan- en verkoopbemiddeling verrichten wij taxaties voor particulieren, bedrijven, overheid en banken.

Voor meer informatie over Eggink Maalderink kunt u ook kijken op www.egginkmaalderink.nl