Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Ludenhoff Utrecht Makelaars o/g B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartBiltstraat 445 
3572 AW  Utrecht
Telefoon0302368484
Fax0302342088
Websitewww.ludenhoff.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Ludenhoff loopt harder
Elke NVM-makelaar heeft een eigen manier van werken en Ludenhoff spiegelt zich graag aan de topsporter. Actief, doelgericht en fanatiek gefocust op de hoofdprijs. Een hoofdprijs die we voor ú willen winnen en zoals gezegd, daar lopen we hard voor. Harder.
Actief op alle fronten voor particulieren en bedrijven.
Ludenhoff is gestart in 1973 en loopt dus al aardig wat jaartjes mee. Een ongeschreven garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit en dat is best belangrijk als het om onroerend goed of uw financiën gaat. Ludenhoff is actief op alle fronten van het vak, zowel voor particulieren als ondernemingen en organisaties. Koop en verkoop, hypotheken, relevante verzekeringen, waardebepalingen en taxaties voor een sportief tarief zijn ons dagelijks werk. We zullen u daar in deze inleiding verder niet mee vermoeien, maar als u over een of meer van deze disciplines meer wilt weten, bent u welkom bij ons op één van onze kantoren.

Uw wilt uw huis verkopen? ; Ludenhoff loopt harder.
Een belangrijke beslissing waar veel van kan afhangen, dus u wilt snel resultaat zien. Dan heeft u weinig aan een intermediair die zelfingenomen achterover gaat zitten. Er moet gewerkt worden. Ludenhoff heeft daar de mentaliteit én de middelen voor.
• Als lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) beschikken we over een uniek uitwisselingssysteem. Alle makelaars en hun potentiële kopers in de regio weten al de volgende dag dat uw huis te koop is.
• Uw huis - compleet met karakteristiek en foto’s - komt al dezelfde dag op onze website.
• Binnen enkele dagen na opdracht is uw woning ook te bewonderen op de meest bezochte huizensite van Nederland, funda.nl van de NVM.
• We maken een speciale verkoopbrochure en sturen deze onder meer naar al onze klanten op de zoeklijst. Verder verzorgen we een presentatie in de etalage van ons kantoor, ontwikkelen en plaatsen we advertenties en komt er - na overleg - een bord in de tuin of een poster aan het raam.
Zo bereiken we - in combinatie met het eigen kopersbestand van onze drie (Amersfoort, Amstelveen/Amsterdam en Utrecht) vestigingen - een ongekend brede doelgroep en u weet; dat is belangrijk voor een vlotte verkoop. Maar het gaat natuurlijk niet om een vlotte verkoop alleen. We spannen ons bovendien in om uit de gegadigden de qua prijs, voorwaarden en aanvaardingsdatum voor u beste koper te selecteren. Dat is de sport. En ons vak.