Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Linders Adviesbureau B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartKerkweg 74
6155 KP  Puth
Telefoon046-4431854
Fax046-4433523
Websitewww.lindersadvies.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Verkopen is een vak apart. Een huis goed verkopen vinden wij bij Linders Adviesbureau echter een specialisme.

Wij weten exact wat de prijzen zijn van woningen in uw buurt. Verder adviseren we u bijvoorbeeld over de wijze waarop uw woning het beste gepresenteerd kan worden, en weten wat er wel en niet onder de wettelijke mededelingsplicht valt.

Met de diverse verkoopinstrumenten waar we over beschikken, bent u ervan verzekerd dat de juiste doelgroep wordt bereikt en dat u dus de beste prijs ontvangt. Kortom, als uw makelaar voegen we duidelijk meerwaarde toe aan de verkoop van uw woning en verdienen dan ook de kosten vaak ruimschoots terug.

Een woning kopen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dat u deze beslissing weloverwogen wilt nemen is niet meer dan logisch. Maar, een woning kopen doet u niet dagelijks en dat kan betekenen dat u zich gaat begeven op onbekend terrein, met alle risico's van dien.

In een oriënterend en voor u vrijblijvend gesprek zetten wij met u uw woonwensen op een rij, informeren u over de mogelijkheden en nemen het actuele woningaanbod met u door. Denkt u een passende woning te hebben gevonden? Wij begeleiden u dan graag tijdens de bezichtiging. Vanzelfsprekend informeren wij u over de waarde van een woning, maar attenderen u ook op de bouwkundige en juridische aspecten. Uiteraard behartigen wij uw
belangen tijdens onderhandelingen en zorgen dat gemaakte afspraken op juridisch correcte wijze worden vastgelegd.

Bij ons is tevens een Erkend Hypotheekadviseur werkzaam. Voor een zorgvuldig afgewogen hypotheek kunt u dus ook terecht. Zodat u zich nu en in de toekomst een tevreden woningbezitter kunt noemen. Die zijn zaakjes goed geregeld heeft.

Onze verzekeringsafdeling biedt u tot slot graag een naadloos passend pakket aan met perfecte voorwaarden en scherpe tarieven.

Kortom: wij zijn u graag van dienst op onze persoonlijke limburgse wijze!