Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Leenders Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartHoogstraat 23
5462 CW  Veghel
Telefoon0413-280249
Fax0413-213024
Websitehttp://www.leendersmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (8)
Snelheid (8)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
heijden 4 december 2011
Klantvriendelijkheid: (8)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (bezichteging)
Adres woning: Julianasingel
Vlotte makelaar. Goed te bereiken.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
De op maat betrokken makelaar!

Waarom kiezen voor een makelaar?

Een huis kopen of verkopen doe je hooguit een paar keer in je leven. Veel te weinig dus om zelf voldoende ervaring op te doen en een goede aan- of verkoopprijs vast te stellen. Wij zijn bekend met de meest recente prijsontwikkelingen en u mag ons gerust deskundig op de woningmarkt noemen.

Wij geven u het juiste advies en u kunt ons de aan- of verkoop van uw woning met een gerust hart toevertrouwen. Bij de aan- of verkoop van uw woning zetten wij samen met u een stappenplan op. Op maat, dus volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij bekijken uw woning zorgvuldig om de waarde te kunnen vaststellen en om vragen van u of potentiële kopers adequaat te kunnen beantwoorden. Een huis aan- of verkopen is specialistenwerk. Het is van groot belang dat uw woning goed \'in de markt\' wordt gezet. Leenders Makelaardij maakt hiervoor gebruik van de modernste media en marketing.

Onafhankelijk objectief advies

Leenders Makelaardij kiest er bewust voor om zich uitsluitend te richten op de aan- en verkoop, alsmede de taxatie van onroerend goed. Wij verkopen dus geen hypotheken of verzekeringen en kunnen ons dus volledig bezighouden met datgene waar we goed in zijn. Doordat we onafhankelijk zijn, bent u bovendien verzekerd van een objectief advies.

Uw persoonlijk belang is ons belang

Leenders Makelaardij hecht zeer veel waarde aan het persoonlijk contact. U heeft dus altijd maar één vast vertrouwd aanspreekpunt voor zowel de onderlinge relatie, de bezichtiging op afspraak, maar ook de aanwezigheid bij een \'openhuis\', tot aan het passeren van de akte bij de notaris.

Lidmaatschap

Leenders Makelaardij is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Vastgoedpro voorheen (LMV en RVT). Met het nieuwe datanetwerk beschikken we over alle relevante informatie en het actuele aanbod in de regio evenals de feitelijke gegevens van de gefuseerde RVT organisatie van Register-Vastgoedtaxateurs. Als lid van deze beroepsorganisatie bindt Leenders Makelaardij zich aan de erecode en de hoge eisen en voorwaarden van deze beroepsorganisatie.