Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Koophuis Sittard

Contactgegevens

AdresToon op kaartRijksweg Zuid 117a
6134 AA  Sittard
Telefoon0464007002
Fax0464007005
Websitewww.koophuis.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Franchise organisatieKoophuis
DAAROM KIEST U VOOR KOOPHUIS


Omdat het kopen of verkopen van een huis een van de belangrijkste financiële maar zeker ook emotionele beslissingen in uw leven is, is het belangrijk hierbij een deskundige in te schakelen die uw ideaal centraal stelt. Een deskundige die begrijpt dat u best een aantal zaken zelf kunt regelen, maar bepaalde zaken graag aan professionals overlaat. Zo’n deskundige vindt u bij Koophuis makelaars Sittard.

Koophuis biedt u een zeer uitgebreid pakket aan diensten voor een zeer scherp tarief:

Koophuis makelaars is een landelijk werkende organisatie met ruim 45 vestigingen die nauw samenwerken. Daarom kunnen wij u zowel lokaal, interregionaal als nationaal optimaal van dienst zijn.

Uw te verkopen woning plaatsen wij op de internetsite van Koophuis (www.koophuis.nl), op
mooi Limburs.nl,
woonpleinlimburg.nl,
Funda.nl,
Jaap.nl
huislijn.nl,
en op moviq.nl

Bovendien heeft Koophuis via internet toegang tot vrijwel alle te koop staande woningen in Nederland.

Doordat iedere vestiging in Nederland in de gedrukte media kranten altijd een vermelding maakt naar de Koophuis site, komt u huis ook buiten uw eigen regio in de schijnwerpers.

Koophuis heeft de mogelijkheid tot het maken van een Videopresentatie van uw woning. Zo kunnen potentiële kopers zich rustig bij Koophuis op kantoor oriënteren, terwijl u uitsluitend geconfronteerd wordt met zeer serieuze kandidaten die reeds met uw woning bekend zijn.

Wij maken een zeer uitgebreide kleurenbrochure van uw woning waarin alle belangrijke aspecten van uw woning worden belicht, inclusief een aantal kleurenfoto’s.

Fotopresentatie van uw woning in onze etalage (ook in Maastricht)

Een in overleg te plaatsen Koophuisbord “te koop” in de tuin dan wel Koophuisaffiche voor het raam.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning

Een uitgebreide bouwkundige inspectie. Hiermee voldoet u aan uw wettelijke verplichting van onderzoeks- en meldingsplicht, dit om latere problemen te voorkomen.

Een uitgekiend marketingplan dat samen met u wordt ingevuld en waarbij Koophuis uw woning zo optimaal mogelijk onder de aandacht van potentiële kopers brengt.

Deskundige ondersteuning en begeleiding van de onroerend goed adviseur van Koophuis in het gehele onderhandelingsproces, waardoor u kunt rekenen op een reële verkoopprijs voor uw woning en een reële verkooptijd.

Wij hebben geen 09.00 – 17.00 uur mentaliteit en zijn dan ook altijd bereikbaar.

Zaken die u zelf wilt en kunt doen, laten wij aan u over. Zaken die u beter aan een deskundige kunt overlaten, neemt Koophuis voor haar rekening. Daarmee kunt u aanzienlijk besparen in de kosten.

Doordat het Hypotheek Adviescentrum Sittard en Ariaans Assurantiën BV, participeert met Koophuis Sittard, kunnen wij u ook voor de financiering en de verzekeringen objectief en deskundig begeleiden. Hiermee regelt u al uw zaken in één keer op één adres. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk voor zowel verkoper als koper.