Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Koophuis Haaren Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartErfbosch 1
5076 AD  Haaren
Telefoon0411623442
Fax0411623421
Websitewww.koophuishaaren.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
Franchise organisatieKoophuis
Uw vakkundige partner bij onroerende zaken

Koophuis Makelaars Haaren is een zelfstandige makelaardij die aangesloten is bij Koophuis Nederland (www.koophuis.nl). Hierdoor heeft u een lokale makelaar die voor uw belangen optreedt met een landelijk bereik en landelijke bekendheid. Bij de verkoop van uw huis bereiken wij dus niet alleen de “lokale” bevolking, maar heel Nederland. Hierdoor komt uw woning bij een zeer groot publiek onder de aandacht.

Daarnaast is Koophuis Haaren aangesloten bij de LMV (Landelijke Makelaars Vereniging). De LMV stelt zeer hoge toetredingseisen. Hierdoor wordt voor u de kwaliteit van onze dienst gewaarborgd. De LMV is een organisatie met circa 500 register-makelaars.

De activiteiten zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van de makelaardij in onroerende zaken. Meer informatie over het LMV vindt u op www.lmv.nl

Als geen ander kennen wij de onroerend goed markt in Midden Brabant. Onze “Te Koop” borden zult u dus regelmatig zien. Maar behalve in het verkopen van panden zijn wij ook gespecialiseerd in de aankoop van onroerend zaken, allerlei taxaties en Mediation.