Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Koop Lenstra Makelaars o.z.

Contactgegevens

AdresToon op kaartKerkbrink 27 
3621 AN  Breukelen
Telefoon0346262552
Fax0346263784
Websitewww.kooplenstra.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Koop Lenstra Makelaars o.g. is een al ruim 33 jaar bestaande makelaarsorganisatie met drie full service vestigingen én onze vierde, maar virtuele vestiging, waar U voor alle zaken op onroerend goed gebied terecht kunt. Onze vestigingen vindt u in Breukelen, Mijdrecht en Uithoorn en zoals u weet: op www.kooplenstra.nl.

Met in totaal zo'n 20 gekwalificeerde medewerkers staan wij dagelijks klaar om U als opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, professioneel te mogen dienen. Wij zijn trots op ons bedrijf en stralen dat uit in onze enthousiaste en doelgerichte marktbenadering.

Koop Lenstra Makelaars is een gestructureerde organisatie met een geheel eigen visie. Wij staan voor service en maatwerk, zijn enthousiast en pro-actief ingesteld en hebben een aantal marketingtools ontwikkeld om U optimaal te kunnen dienen. Al onze medewerkers zijn intensief getraind in de toepassing van onze formule.

U kunt ons elke werkdag bezoeken en bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur. Op zaterdag zijn onze kantoren gesloten, maar wordt er wel op afspraak bezichtigd.

Onze maandelijkse eigen Koop Lenstra Makelaars krant geeft een goed beeld van zowel onze activiteiten, als ons uitgebreide werkgebied. Daarnaast bent U uiteraard van harte welkom op onze kantoren, alwaar U vriendelijk en deskundig te woord wordt gestaan.

Alleen maar zeggen dat je de beste bent of het beter doet dan een andere makelaar, sluit niet aan op onze bedrijfsfilosofie.
We willen en zullen gewoon de betere makelaar in de regio zijn!
Dat we daar veel voor over hebben willen we U graag bewijzen...