Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Klaassen Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartSlotlaan 66 
3701 GN  Zeist
Telefoon0306933222
Fax0306912613
Websitewww.klaassen-makelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Klaassen makelaars is een allround makelaarskantoor met vestigingen te Zeist en Driebergen. Klaassen makelaars is een actief en betrouwbaar kantoor, opgericht in 1996 en kan bogen op een jarenlange ervaring in de gehele regio. Klaassen makelaars gaat voor kwaliteit, aandacht, service, betrouwbaarheid en resultaat. Wij willen voor u het beste, dienen uitsluitend uw belangen en gaan voor uw succes! Ons team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers die u met raad en daad bijstaan. Persoonlijke service en aandacht zijn voor ons kernbegrippen. Wij doen alles voor onze klanten, uw wens staat bij ons centraal. Ons thema is: "succes gegarandeerd". Dat maken wij waar, de resultaten van onze klanttevredenheidsonderzoeken tonen dat aan.Daar sta ik persoonlijk garant voor!


''Met twee vestigingen zijn wij goed vertegenwoordigd in de regio Zeist/Driebergen en kennen wij alle 'ins and outs' van de woningmarkt.
Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring en een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.
ons kantoor beschikt over veel kennis van het werkgebied. Hoe zit het bv met scholen, winkels, sportfaciliteiten en toekomstige bouwplannen? of wij u nu begeleiden bij het kopen of verkopen van uw nieuwe woning, wij nemen u graag veel werk en zorgen uit handen. Laat ons enthousiaste team u terzijde staan bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in uw leven....''

Dirk Klaassen