Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Kingma & Walinga makelaars o.z.

Contactgegevens

AdresToon op kaartKortestreek 21 
8531 JG  Lemmer
Telefoon0514563637
Fax0514563220
Websitewww.kingmawalinga.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij KINGMA Makelaars!

Hét makelaarskantoor in Hoorn, waar uitgesproken professionals onder leiding van beëdigd makelaar/taxateur Lars Kingma, de makelaardij op een nieuwe, ándere manier benaderen. Verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'. Qua service en creatieve oplossingen én qua prijs: wij zijn het enige makelaarskantoor in Hoorn en omstreken dat vaste, vooraf afgesproken prijzen hanteert!

KINGMA Makelaars, lekker duidelijk.
Zowel voor onze bemiddeling op het gebied van verkoop, aankoop als taxaties komen wij van tevoren een vast bedrag met u overeen dat u voor onze bemiddeling betaalt! Wij hanteren dus geen percentages. U weet dus altijd exact waar u aan toe bent en u bent in vrijwel alle gevallen voordeliger uit. Daarbij zijn onze prijzen altijd inclusief BTW. Voor de verkoop van uw huis bieden wij u de keuze uit drie serviceniveaus ofwel drie KINGMA-pakketten. Kijkt u eens rustig op onze site (www.kingmamakelaars.nl)of bel ons via 0229 27 96 97. Wij vertellen u er graag meer over!

Zowel voor het verkopen als voor het kopen van een huis bent u bij KINGMA Makelaars in de meeste gevallen voordeliger uit. Hoe dat kan? Door onze no-nonsensebenadering. Zo zitten wij niet in een prestigieus kantoorpand, maar in een smaakvol, doelmatig ingericht kantoor. Daarbij maken wij op een uiterst efficiënte manier gebruik van automatisering.

Zodra u uw huis te koop aanbiedt, geven wij dit door aan al onze collega-makelaars. Ook stellen we de omwonenden via een mailing op de hoogte van het feit dat u uw huis wilt verkopen. Tegelijkertijd wordt uw woning te koop aangeboden door middel van een opvallende fotopresentatie op de flatscreens in onze etalages in de Hoornse binnenstad. Deze presentatie zetten wij ook op funda.nl én we bieden uw huis te koop aan door middel van advertenties in lokale dag- en weekbladen. Uiteraard plaatsen we een opvallend 'Te Koop' bord bij uw woning.

Waarom zou u meer betalen?
Vrijwel alle makelaars brengen bij een huis van bijvoorbeeld € 360.000 tweemaal zoveel in rekening dan bij een woning van € 180.000. Terwijl de werkzaamheden soms nauwelijks verschillen. Bij ons bent u meestal een stuk voordeliger uit, terwijl de kwaliteit van de dienstverlening even hoog is als bij die van andere NVM-makelaars.

Minder werk voor ons? Dan ook minder kosten voor u! Wordt uw woning binnen een maand verkocht, dan krijgt u korting op het van tevoren overeengekomen bedrag. Wij hebben er immers minder werk aan gehad en laten u als klant daarvan meeprofiteren.

Kortom, tijd voor Kingma Makelaars!