Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Keus Bedrijfsmakelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartStationsweg 71
6711 PL  Ede
Telefoon0318672666
Fax0318651758
Websitewww.makelaardij.com
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
KEUS BEDRIJFSMAKELAARDIJ VOOR UW HUISVESTING OP ELK NIVEAU

De markt voor bedrijfshuisvesting is een gecompliceerde markt en steeds meer afhankelijk van economische omstandigheden.
Voor het kopen of huren van kantoren, bedrijfsruimte en winkels wordt steeds meer specialistische kennis en inzicht in de markt verlangd. Voor de vaststelling van uw huisvestingsbehoefte is veel onderzoek vereist.
Wij kunnen en willen u gaarne terzijde staan met onze visie, expertise en specialistische kennis en kunnen op vrijwel alle huisvestingsvraagstukken het juiste antwoord geven.

Keus Bedrijfsmakelaardij B.V. is een in 2001 opgericht Bedrijfsmakelaarskantoor als zelfstandige dochter van de reeds 20 jaar bestaande woningmakelaardij te Lunteren.
Ontstaan omdat er vanuit de markt steeds meer behoefte bleek te zijn aan een specialistische benadering van deze belangrijke onroerend goed tak.

KEUS Bedrijfsmakelaardij biedt bedrijven en instellingen een compleet dienstenpakket op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed.
Deze dienstverlening bestaat uit de advisering bij aan- en verkoop, huur en verhuur van alle soorten commercieel onroerend goed.
Doordat wij als lid van de NVM/BOG worden geïnformeerd over alle regionale onroerend goed mutaties en doordat wij tevens lid zijn van PropertyNL waardoor wij dagelijks via internet op de hoogte zijn en blijven van het landelijke onroerend goed aanbod kunnen wij zonder overdrijven stellen thuis te zijn in de vastgoedmarkt.

KEUS BEDRIJFSMAKELAARDIJ ALS CONSULTANT BIJ NIEUWBOUW
Door onze langjarige ervaring op het gebied van marktonderzoek en projectontwikkeling zijn wij bij KEUS Bedrijfsmakelaardij als geen ander in staat bedrijven en instellingen te adviseren op het gebied van nieuwbouw van uw (bedrijfs) huisvesting.
Door deze consultancy activiteit worden wij steeds meer door bedrijven ingeschakeld als een allround adviespartner.

KEUS GROEP VOOR SYNERGIE IN DE ZAKELIJKE MARKT
Compleet en op maat de professionele dienstverlener op het gebied van huisvesting van onroerend goed tot en met de turn- key oplevering, ook op het gebied van verzekeringen en pensioenen voor de zakelijke markt zijn we van alle markten thuis.
Een samenwerking van gelijk gezinde en elkaar vertrouwende vakmensen in een dienstverlenend en aanverwant beroep.

Dit ontstaat door de samenwerking met KEUS Financiële planning; Meuris & Van den Brink Assurantiën en Reede Projectcoördinatie, allen gevestigd op de Stationsweg 71 te Ede en Keus Woningmakelaardij te Lunteren.