Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Kempers Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartKloosterstraat 17
7571 AH  Oldenzaal
Telefoon0541570057
Fax0541570058
Websitewww.kempersmakelaardij.com
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Kempers Makelaardij is een professionele organisatie met een ervaren team. Wij streven naar een persoonlijke benadering en zijn gespecialiseerd in aankoop en verkoop van woonhuizen, het taxeren van woningen en bedrijfspanden in verband met verkoop, aankoop of financieringen.

Het lidmaatschap van de NVM staat borg voor het feit dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de onroerend goed markt.


AankoopGarantPlan®

Uw AankoopMakelaar behartigt uitsluitend de belangen van u als potentiële koper. En biedt een complete aankoopbegeleiding van het begin tot het eind. Uitgangspunt is het begeleiden van kopers bij het nemen van een grote financiële beslissing in hun leven, het kopen van een huis.

De aankoopbegeleiding begint met een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Binnen welke prijslimiet kan de makelaar gaan zoeken?. Naar welk type woonhuis?, in welke plaatsen en wijken?. Als de zoekopdracht duidelijk is vastgesteld dan kan uw AankoopMakelaar direct aan het werk.
Door de uitgebreide marktkennis is uw AankoopMakelaar vaak in staat om wellicht op korte termijn uw droomhuis te vinden. Dagelijks ontvangt u het nieuwe woningaanbod dat aan uw criteria voldoet. Indien u een woning wilt bekijken dan zorgt uw AankoopMakelaar voor een afspraak met de verkoper of verkopende makelaar om het woonhuis te bezichtigen.

Na het bekijken van de woning worden alle bevindingen van de makelaar met u besproken. Zoals, de courantheid, taxatiewaarde, de bouwkundige staat van het huis, de wijkopbouw, enz. Tevens worden alle juridische en milieutechnische aspecten van het huis onderzocht. Bijvoorbeeld; bestemmingsplannen, bouwvergunning, bodemverontreiniging. Uw AankoopMakelaar zal voor u onderhandelen met de verkopende makelaar. Tijdens de onderhandelingen wordt u continue geïnformeerd over de stand van zaken. Na de koopovereenkomst houdt de dienstverlening niet op. Als u bijvoorbeeld een verborgen gebrek constateert nadat het woonhuis in eigendom aan u is overgedragen, ook dan kunt u terecht bij uw AankoopMakelaar voor deskundig advies over de verhaalbaarheid en de handelswijze.
Kortom, uw AankoopMakelaar is er voor u.

De voordelen van het AankoopGarantPlan® samengevat:

- direct informatie van het nieuwe woningaanbod
- toezenden makelaar magazine
- deskundig en vrijblijvend hypotheekadvies
- bezichtigingen door een ervaren AankoopMakelaar
- nabespreking van de bezichtigingen
- onderhandelingen met de verkopers of verkopende makelaar
- bouwtechnische rapport van het woonhuis
- controle en toelichting koopakte
- inspecteren van de woning voor de notariële overdracht
- controle notariële akten en aanwezigheid bij de notaris

Het AankoopGarantPlan® voor een gegarandeerde aankoop!

Kortom: u kunt bij ons terecht voor een goed en onafhankelijk advies.