Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Agrarische Makelaardij Jouwert de Vries

Contactgegevens

AdresToon op kaartWurgedijk 15
9051 LE  Stiens
Telefoon0582574132
Fax0582571156
Websitewww.jouwertdevries.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Agrarische Makelaardij Jouwert de Vries is een gespecialiseerd bedrijf dat voornamelijk actief is in de provincie Fryslân. Door een jarenlange ervaring is er een enorme kennis opgebouwd betreffende de onroerend goed markt van de agrarische sector, te weten: veehouderij-, akkerbouw-, varkens-, tuinbouw- en pluimveebedrijven. Jouwert de Vries kent de markt en weet wat er speelt.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle facetten die te maken hebben met deze agrarische onroerend goed sector, zoals bemiddeling bij aan- en verkoop onroerend goed, taxaties, onteigening, quota, planschade, kavelruil, pacht- cq. erfpacht.
Om sinds het vervallen van de wettelijke beëdigingsplicht, de kwaliteit van makelaars en taxateurs o.z. te kunnen blijven waarborgen is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht. Dit is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. VastgoedCert kent vier deskundigenkamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ.

Jouwert de Vries is in 1990 beëdigd als agrarische makelaar/ taxateur en thans tevens ingeschreven in de kamers Wonen/MKB en WOZ (Wet Onroerende Zaken). Jaarlijkse bijscholing is een “must” om de inschrijving in de stichting te behouden. Het VastgoedCert keurmerk is voor zijn of haar klanten de aanduiding, dat ze op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen.

Kennis en wederzijds vertrouwen zijn de uitgangspunten van de makelaar. Daarom zal het logisch klinken dat Agrarische Makelaardij Jouwert de Vries bij elke dienstverlening slechts één opdrachtgever kent. De dienstverlening wordt uitsluitend voor deze partij verricht.

Het geven van deskundig advies staat bij Agrarische Makelaardij Jouwert de Vries hoog in het vaandel. Schroom niet om vrijblijvend advies te vragen. Een eerste gesprek hoeft voor u geen verplichtingen met zich mee te brengen. Voor eventueel verder advies en werkzaamheden worden in onderling overleg de nodige afspraken gemaakt.