Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Jitse de Boer Makelaardij - Onroerend Goed

Contactgegevens

AdresToon op kaartGoeman Borgesiusstraat 11 
8331 JZ  Steenwijk
Telefoon0521516463
Fax0521510567
Websitewww.jitsedeboermakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Jitse de Boer Makelaardij - onroerend goed is sedert 1978 onder meer actief met het begeleiden van kopers en verkopers van onroerende zaken, taxaties en advisering en bemiddeling op het gebied van hypotheken. Daarbij stelt het kantoor zich op als uitsluitend belangenbehartiger van de opdrachtgever en doet dat op een open, zakelijke en doortastende wijze.
Het bedrijf vindt dat functioneren in de complexe markt waarin zij werkt alleen mogelijk is wanneer de op het kantoor werkende mensen goed voor hun taak zijn toegerust. Dat betekent dat u te maken heeft met een geschoolde, gespecialiseerde (Register-)makelaar/taxateur of medewerk(st)er van wie verwacht mag worden dat deze door permanente educatieprojecten blijvend haar of zijn vakkennis op niveau houdt.
We zijn vanzelfsprekend lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en Vastgoeddeskundigen NVM. Daardoor beschikt het kantoor over een aantal doordachte mogelijheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Jitse de Boer Makelaardij - onroerend goed is een op een breed terrein werkzaam NVM-makelaarskantoor met oog voor de belangen en redelijke wensen van haar opdrachtgevers. Daarbij doet het kantoor haar best diensten te verlenen waarin door opleiding en nascholing een hoge mate van kwaliteit aanwezig is.