Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Jeannette van Veen Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartEmmaplein 146
3701 DG  Zeist
Telefoon(030) 691 61 24
Fax(030) 697 45 24
Websitewww.jeannettevanveenmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
We bestaan nu ruim 1 jaar. En het is precies geworden wat wij voor ogen hadden met ons kantoor. Het blijkt volop dat er bestaansrecht voor is. Onze uitstraling en de manier waarop wij werken spreken veel mensen aan. Het was een bijzonder, enerverend en druk jaar. We zijn met zijn tweeën gestart in december 2005 en zijn inmiddels uitgegroeid naar 4 vrouwen. Wij bruisen van de energie voor een volgend succesvol jaar en verheugen ons erop u te mogen ontvangen in ons kantoor op het Belcour of bij u thuis. Gezien ons concurrerende tarief krijgen wij veel taxatieopdrachten van zowel particulieren als banken. Het is duidelijk dat onze naamsbekendheid is gegroeid.

Wie zijn wij?
- Jeannette van Veen, Beëdigd en Register
Makelaar-Taxateur o.z.
- Xandra Brix, Makelaar o.z.

Waarom wij als makelaar?
Bij de verkoop van uw woning komt een heleboel kijken en zijn er veel onderzoeken te doen. U verkoopt slechts een paar keer in uw leven een woning. Maak daarom gebruik van een deskundige, dat voorkomt veel problemen en ergernissen. Wij zijn dagelijks bezig met de huizenmarkt. Daarom weten wij als geen ander wat een reële prijs is voor uw woning.

Waarom wij als aankoopmakelaar?
Als u ons inschakelt als makelaar, heeft u de zekerheid dat u op een verantwoorde manier een huis koopt. Wij luisteren naar uw wensen en kijken met creativiteit en fantasie naar de mogelijkheden van een woning. Door onze kennis van de woningmarkt weten wij precies in welke buurt dit het beste te realiseren is. Onderhandelen over de prijs en de voorwaarden is een VAK! Hiermee kunnen wij voor u veel geld besparen.

U wilt een taxatie?
Van waardebepaling tot volledig taxatierapport. Onze rapporten voldoen aan alle eisen en normen van alle gerenommeerde Nederlandse banken en financiële instellingen.

De belangrijkste punten bij het kiezen van een makelaar:
- Bekend met de huizenmarkt
- Wat is een reële prijs
- Ervaring met het bepalen van een verkoopstrategie
- Alle benodigde onderzoeken
- Bekendheid met de locale en landelijke wet- en regelgeving
- Professionele onderhandelaars


Uw huis ingelijst?
Onze etalage (18 m) is als een reclamezuil op de beste zichtlocatie. 15.000 Passanten per week uit Zeist en de regio. Wij presenteren uw huis op een optimale manier: 2 weken ingelijst en geprojecteerd op een groot scherm. Ook melden wij uw woning aan op www.funda.nl, www.nvmheuvelrug.nl en onze eigen site www.jvvm.nl

Waar?
Ons kantoor ligt in winkel/-wandelroute van Belcour, waar ook 2x per week markt is, die door veel mensen (ook van buiten Zeist) wordt bezocht.

Openingstijden
Ons kantoor is geopend van 9.00 tot 17.30 uur, op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en verder op afspraak.