Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Jeanette Visscher Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartBloemendalstraat 8 
7721 AM  Dalfsen
Telefoon0529438777
Fax0529438778
Websitewww.jvma.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (6,5)
Prijs-kwaliteitverhouding (4,5)
j.f.g. voorhuis22 oktober 2012
Klantvriendelijkheid: (5)Snelheid: (5)Prijs-kwaliteitverhouding: (3)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: Haersolteweg Dalfsen
Contact betrof eventuele aankoop van recreattiewoning op buitenplaats Gerner waarvan er een aantal bij deze makelaardij in de verkoop zijn.. Eerste probleem was dat de in de advertentie van de makelaar opgegeven maten veel grotere oppervlaktes aangaven dan met de werkelijkheid overeenstemden. Dit lijkt een (kwalijke) standaardpraktijk van heel wat makelaars. Tweede probleem is dat een (toegezegde) reactie op vragen en opmerkingen mijnerzijds nooit is gekomen. Alles bijeen een zeer weinig professioneel optreden.
kelder 6 juni 2011
Klantvriendelijkheid: (7)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (aankoop)
Adres woning: wagteveldsweg dalfsen
er is alleen informatie over een mogelijk te koop staande woning geweest Hierdoor nog geen ervaringen opgedaan met deze makelaar Maar dit kan natuurlijk nog komen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom!
Jeanette Visscher makelaars & assurantiekantoor is een jong kantoor dat met name in Dalfsen en omgeving opereert. Het kantoor is gevestigd in het dorp Dalfsen, Bloemendalstraat 8. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.45 - 17.15 uur en op zaterdag zijn wij op afspraak geopend.

Ons kantoor is op 1 november 2002 opgericht. Binnen JVMA zijn diverse spelers actief. De binnendienst wordt voor rekening genomen door Marion ter Wijlen en Corry van Loon. De ondersteuning “in het veld” wordt voor rekening genomen door Arina Rouwenhorst. Jeanette Visscher neemt de buitendienst voor rekening. Samen vormen deze mensen een hecht team, waarin vertrouwen, wederzijdse afhankelijkheid en integriteit de kernwoorden vormen. en wij streven ernaar om de organisatie klein te houden.

JVMA is een organisatie die zich bezig wil houden met kwalitatief goede dienstverlening, waarbij de cliënt voorop staat en niet de organisatie. Binnen JVMA zijn we ervan bewust dat dit streven een gezonde druk op de medewerkers legt. Binnen JVMA willen we ernaar streven, de cliënt daadwerkelijk te kennen en te weten waar haar behoeften liggen. Ook willen we de mogelijkheid benutten om “Nee” te zeggen waar dit nodig is.

Door het inzetten van een aantal marketinginstrumenten en door mond tot mond reclame zal de markt worden bewerkt. Niet alleen staat hoge kwaliteit in dienstverlening bij JVMA voorop; voortdurende bijscholing, actieve informatieverzameling op de relevante deelmarkten en lidmaatschap van gerenommeerde organisaties zijn middelen, die het op peil houden van die kwaliteit waarborgt. Binnen JVMA geven we de voorkeur aan kleinschaligheid, waarbij de nadruk ligt op de cliënt, en niet op de organisatie.

Ook onderschrijven we een aantal principes. Deze principes vormen de leidraad voor ons opereren. Komen er zaken op onze weg die strijdig zijn met onze principes, dan wijzen wij deze zaken af, ook als deze zaken bijzonder lucratief zouden kunnen blijken. Wij willen maatschappelijk betrokken zijn. Deze maatschappelijke betrokkenheid hoeft niet altijd openlijk zichtbaar te zijn, maar kan ook prima in de anonimiteit gebeuren. Integriteit staat binnen JVMA hoog in het vaandel. Dit komt in de hele werkwijze van het kantoor tot uitdrukking.