Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Jansen & Van Tuijl Makelaars o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaart't Dorp 4 
5384 MA  Heesch
Telefoon0412451554
Fax0412455277
Websitewww.jansen-vantuijl.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
WEENINK & JANSEN MAKELAARS, de NVM Makelaars van het Overijssels Vechtdal. Een dynamisch team met 35 jaar kennis en ervaring. Bovenal, mensen die weten wat u beweegt op de onroerend goed markt.
Ruimte bieden aan Wonen, Werken en Recreëren in Ommen en de Overijsselse Vechtdalregio. Een unieke groene omgeving, waar het ideaal wonen en prettig ondernemen is.

VERKOPEN De toegevoegde waarde van Weenink & Jansen makelaars betaald zichzelf terug! Bovendien zijn we NVM makelaar en kunnen beschikken over de krachtigste internet site van Nederland www.FUNDA.nl, aangevuld door onze zeer complete eigen site. Het houdt zeker niet op met een bord in de tuin. Een sterke communicatie is immers essentieel, ons totale informatie pakket maakt uw woning bijzonder aantrekkelijk voor een koper. Een optimale verkoopstrategie voor woningen, bedrijfspanden en recreatief onroerend goed!

KOPEN Dat is zeker niet uw dagelijks werk. Het is de grootste uitgave die u doet in uw leven, en u wilt er achteraf geen spijt van krijgen. Het blijft voor u immers een ingrijpend en ingewikkeld proces. Meestal weet u ook net te laat dat een woning te koop staat. Onze markt kennis is dan voor u van onschatbare waarde. Bij een bezichtiging doen wij het technische werk, u kunt zich permitteren rustig rond te kijken met de vraag “wil ik hier wonen?”.
Met een tevreden gevoel kunt u straks uw nieuwe huis inrichten.

TAXEREN Weenink & Jansen Makelaars zijn gecertificeerde en beedigde makelaars. Wij voldoen aan alle mogelijke criteria, conform de specificaties van de NVM en CRMT, met bovendien specialismen in WOZ, Bedrijfs Onroerend Goed en fiscale aangiften. De uitwerking vindt plaats in de voorgeschreven en actuele vorm, zodat deze altijd geaccepteerd worden door de verzoekende instellingen. Wij weten uw bezit snel op de juiste waarde te schatten!

ACTIEF Wij beperken ons zeker niet alleen tot de verkoop en aankoop van woonhuizen. De huisvesting van uw bedrijf, de verkoop van uw recreatie bungalow en de plan ontwikkeling van nieuwe initiatieven behoren tot ons dagelijks werk.
De makelaars van het Vechtdal bieden ruimte aan wonen, werken, recreëren en de nieuwe ontwikkelingen hiervan.