Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Jan van Lieshout Makelaardij o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartWaldeck Pyrmontsingel 77
6524 BA  Nijmegen
Telefoon0243228332
Fax0243607061
Websitewww.janvanlieshout.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (10)
Snelheid (9)
Prijs-kwaliteitverhouding (9)
theo scholten 9 mei 2011
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (9)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: kwakkenbergweg Nijmegen
Zeer deskundig, vriendelijk en correct kantoor. Vooral de bouwkundige kennis was zeer welkom. We zijn nog steeds heel blij met dit kantoor

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij Jan van Lieshout Makelaardij o.g.
Jan van Lieshout Makelaardij o.g. is ??n van de langst gevestigde makelaars in de regio Nijmegen. Het is een klein, deskundig, betrouwbaar, zeer ervaren en vriendelijk makelaarskantoor waar u zich meteen op uw gemak zult voelen.

Als u een huis zoekt, als u uw huis wilt verkopen, als u een taxatie nodig heeft, als u wilt verbouwen, als u uw bedrijf, kantoor of winkel elders wil huisvesten, als u advies nodig heeft op het gebied van onroerend goed, bij Jan van Lieshout Makelaardij o.g. bent u aan het juiste adres.

Jan van Lieshout is doorgaans zelf uw aanspreekpunt. Met zijn ruim 33 jarige ervaring als makelaar en taxateur en omdat hij al vele jaren als docent aan NVM-SOM verbonden is bent u bij hem in goede handen. Jan van Lieshout weet tot in de details hoe het hoort.

Jan van Lieshout Makelaardij o.g. is natuurlijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM en aangesloten bij Funda, VastgoedCert, RMT en NWWI.