Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Jacobs Makelaardij o.z. B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartHertogstraat 58 
6511 SC  Nijmegen
Telefoon(024) 360 60 60
Fax(024) 360 80 90
Websitewww.jacobs-makelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Het kopen of verkopen van een woning is een ingrijpende gebeurtenis. Dat doet u niet zomaar! Er komt veel bij kijken. Daarvoor kunt u de hulp inschakelen van Jacobs Makelaardij B.V.

Voor de verkoop van uw woning vindt u in Jacobs Makelaardij B.V. een degelijke ervaren partner met bovenal oog voor uw persoonlijke belangen hetgeen u als opdrachtgever verzekert van optimale begeleiding gedurende het totale verkooptraject én een reële prijs voor uw woning.

Ook voor aankoopbegeleiding kunt u terecht bij Jacobs Makelaardij B.V. Wij willen zoekers er uitdrukkelijk op wijzen dat de aankoop van een woonhuis voor velen onder ons geen dagelijkse bezigheid is. Duidelijkheid en kennis van zaken is dus essentieel. Jacobs Makelaardij B.V. kan u bijstaan met bouwkundige beoordelingen, prijsonderhandelingen, de juridische aspecten en de begeleiding naar de notaris.

Maar Jacobs Makelaardij B.V. kan meer voor u betekenen, zoals het taxeren van uw woning voor het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek of het bepalen van de herbouwwaarde. De hypotheekadviseurs adviseren u bij het zoeken naar de beste hypotheek en de assurantieadviseurs kunnen u een scherp aanbod doen voor uw verzekeringspakket.

Jacobs Makelaardij B.V. opent deuren!


*) Vermelde tarieven zijn onderdeel van onze dienstverlening.
De dienstverlening van een makelaar is uit te bereiden naar gelang de wensen van de opdrachtgever. Wij maken graag een passende offerte voor u.