Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

HV Makelaardij o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartDorpsstraat 34 
6561 CB  Groesbeek
Telefoon0243975755
Fax0243977757
Websitewww.hvmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
cannegieter19 juni 2011
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (eventuele huur)
Adres woning: ------------
ik heb een vraag gesteld via de website, maar hierop geen antwoord/reactie gekeregen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
HV vindt u aan de Dorpsstraat 22 in Groesbeek. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij ons team van enthousiaste mede-werkers kunnen wij u een optimale dienstverlening garanderen. Wij adviseren aan particulieren en zakelijke cliënten. HV staat dan ook garant voor een professioneel advies op maat.

HV ASSURANTIËN
HV biedt een breed scala aan verzekeringen. Ook hier geldt dat wij een optimale prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Uitgebreide verzekeringen met een klein prijskaartje dus. Bijzonder is onze verzekeringsanalyse. Daarmee toetst u uw lopende verzekeringen aan de mogelijkheden van vandaag.

HV MAKELAARDIJ
Een woning kopen of verkopen is een ingewikkeld proces. U moet een huis of juist een koper zien te vinden. Bovendien krijgt u te maken met taxaties, juridische akten en hypotheken. Gelukkig kan een deskundig vakman u terzijde staan: de NVM makelaar.

HV HYPOTHEKEN
Ziet u in hypothekenland ook door de bomen het bos niet meer? Dan moet u beslist kennismaken met HV Hypotheken. HV Hypotheken biedt meer dan alleen een lage rente. Een advies op maat, waar u zich prettig bij voelt, is ons streven. Door onze samenwerking met verschillende hypotheekaanbieders, verstrekken wij hypotheken tegen de laagste rente en de voor u gunstigste voorwaarden.

HV ZORGVERZEKERINGEN
Onduidelijkheid over uw zorgverzekering? Dat voelt niet goed, want u wilt toch het beste voor uw gezondheid. Met de nieuwe zorgverzekering bent u voor een vast basispakket verzekerd. Maar de uitvoeringen kunnen verschillen. U kiest zelf de vorm die het beste bij u past. Daar kunt u onze hulp bij krijgen. Wij geven u graag duidelijkheid, beantwoorden al uw vragen en geven u een passend advies.

REGIO BANK
Regio Bank is onderdeel van de ING Groep. Wij zijn een landelijk vertegenwoordigende bank met een regionaal karakter. Regio Bank biedt een compleet en gevarieerd pakket bankdiensten voor de particuliere klant.