Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Houtman en de Vogel Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartEuropalaan 73
2408 BJ  Alphen aan den Rijn
Telefoon0172-234406
Websitehttp://www.houtmandevogel.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (2)
Snelheid (2)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
S. de Rijk13 september 2012
Klantvriendelijkheid: (3)Snelheid: (3)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Cederstraat 193
Nadat de ene fout op de andere is gemaakt op administratief gebeid, duidelijk gebrek aan proactiviteir een gesprek gehad voor verbetering. En toen werd er wederom geen actie ondernomen. Besloten om weg te gaan en dan wel gelijk zeuren over een rekening van Funda die betaalt moet worden. Ze hebben toegegeven slecht te communiceren en dat ze het te druk hebben en dan zo slecht willen afsluiten. Duidelijk een zeer groot gebrek aan professionaliteit en eigenwijzigheid.
Boukje Brinkman 9 december 2011
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: cassiopeadreef 17 Alphen a/d Rijn
Niet nakomen van afspraken, geen intresse, ons huis nooit bekeken, zaken die ze toezeggen op hun eigen site, gebeuren gewoon niet, zelfs niet na meerdere keren erom gevraagd te hebben. Wel toezegen maar toch niet doen. Erop aanspreken wordt telkens weerlegd. Het enige wat kan is zakken met de prijs. Erg teleurgesteld in deze makelaar. Nooit zaken mee doen.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
Houtman & de Vogel is een actief, innovatief en resultaatgericht makelaarskantoor. Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag voor u bereikbaar. Wij hanteren een aantrekkelijk bemiddelingstarief bij zowel verkoop of aankoop van uw nieuwe woning, op basis no cure, no pay. Onze werkwijze heeft er voor gezorgd dat wij ook dit jaar weer de meeste woningen hebben verkocht. Niet voor niets noemen zelfs onze collega/concurrenten ons de makelaars met pit.