Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hooghlanden Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartDriebergenstraat 152 
2546 BP  Den Haag
Telefoon0703236664
Fax0703236612
Websitewww.hooghlanden.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
Pamela14 juli 2015
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Ik heb erg spijt dat ik ooit mijn Hooghlanden makelaars in zee gegaan ben en ik ben zeer content dat ik een andere makelaar gekozen heb. Wat een verademing is dit. Communicatie met de heren van Hooghlangden is zeer slecht en vooral zeer klantonvriendelijk! Ze vinden het bijvoorbeeld te veel moeite om na een bezichtiging van jouw woning je te bellen om te vertellen of de kijker oprecht geïnteresseerd was of niet en of ze nog contact met de kijker op gaan nemen, etc, etc... Als huiseigenaar heb je heel je woning op orde gemaakt voor de kijkers en zit je juist met smart op dit soort informatie te wachten maar het interesseert Hooghlanden makelaars echt helemaal niets (telefoontje van 2 minuten is al te veel moeite). Een ander voorbeeld is dat ze je makkelijk aan het eind van de middag bellen voor een bezichtiging voor de volgende dag, zeer vroeg in de ochtend. Als je dan vraagt hoe laat zij de afspraak met de kijker gemaakt hebben dan krijg je dus eerst een grote mond en daarna krijg je te horen dat ze de afspraak in de ochtend al gemaakt hadden maar te veel andere 'belangrijkere' dingen te doen hadden om jou direct te bellen. Zo gaat de gehele communicatie met dit bedrijf. Mensen, ga a.u.b. niet met dit klantonvriendelijke bedrijf in zee want er zijn genoeg andere makelaars die communicatie en informatie deling wel net zo belangrijk vinden als de huiseigenaars!
A. Nandan 6 juli 2012
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: Driebergenstraat
Ik beoordeel deze makelaar als zeer slecht. Zij zijn op een zeer grimmige wijze bezig huizen te verkopen en zijn n.m.m. niet betrouwbaar. Heb zeer slechte ervaring met de heer Vergeer. Ik moet helaas het koopcontact van de woning ontbinden vanwege het niet rondkrijgen van de hypotheek en gelijk denkt de heer Vergeer mij te moeten dreigen dat ik hoe dan ook de hypotheek rond moet krijgen en de woning moet kopen en dat er anders een incassobureau beslag gaat leggen op mijn inkomen. Daar ga ik men mijn dochtertje van 1. Nee het is geen fijne partij om zaken mee te doen en ik vindt ze uitermate onbetrouwbaar. wees gewaarschuwd. A. Nandan

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Wij zijn een zeer actief kantoor gevestigd in de wijk Leyenburg in het zuid-westen van Den Haag.


VERKOOP
In de wijken Leyenburg, Zuiderpark, Morgenstond en Bouwlust behalen wij aantoonbaar sterkere verkoopresultaten.

De kans is groot dat de aanstaande koper van uw woning bij ons al andere woningen heeft bezichtigd.

Door onze pro-actieve aanpak verkopen wij uw woning sneller en voor een hogere prijs.

Bel ons voor een gratis waardebepaling bij u thuis, dan vertellen we u ook alles over onze pro-actieve aanpak, op afspraak kan dat ook 's-avonds.


AANKOOP
Naast het verkopen van uw woning zijn wij in de ruime omgeving van Haaglanden ook zeer sterk in aankoopbegeleiding voor uw nieuwe woning.

Onze aankoopbegeleiding is voordeliger dan zelf aankopen. Onze kosten worden ruimschoots gecompenseerd door het sterke onderhandelingsresultaat dat wij doorgaans behalen. Wij ondertekenen dan ook als uw aankopend makelaar de koopakte met u mee zodat onze verantwoordelijkheid schriftelijk vast ligt.

Bel ons voor een gratis vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor, op afspraak kan dat ook 's-avonds.


TAXATIE
Wij kunnen de 1st-volgende werkdag de woning al opnemen, de 2e werkdag kan het taxatierapport al klaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.


HYPOTHEKEN
Onze erkende hypotheekadviseur werkt samen met alle banken. Daardoor kan hij voor u met zekerheid de best passende en voordeligste hypotheek aanbieden, op afspraak kan dat ook 's-avonds.