Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hoogeveen Makelaardij o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartMidstraat 138 
8501 AV  Joure
Telefoon0513418134
Fax0513418248
Websitewww.hoogeveenmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Over Ons
Onze dienstverlening
Hoogeveen Makelaardij biedt een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van zowel woningen als bedrijfsmatig ( commercieel) onroerend goed.

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld het aan -of verkopen van een woning , bedrijfsmatig ( commercieel) onroerend goed nieuwbouwprojecten, taxaties en advisering.

Maar wij adviseren u ook graag over uw hypotheek. Want naast erkend hypotheekadviseur, is Hoogeveen Makelaardij als enige in Friesland officieel beëdigd Makelaar Hypotheken.

U kunt daarom bij ons een onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies rekenen.

Onze kennis
Met meer dan 25 jaar ervaring als NVM makelaar hebben wij de nodige deskundigheid en ervaring in huis en kennen wij de markt. Daardoor hebben wij we inzicht in de markt en in de waarde van zowel woningen als bedrijfsmatig ( commercieel) onroerend goed. We weten wanneer een prijs reëel is of niet. Onze makelaars kennen de ins en outs van het spel van optie en aanbod, waardoor u de koop of verkoop met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Onze aanpak
Een betrouwbaar advies en een realistische aanpak zijn onze sleutelwoorden. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de uiteindelijke overdracht. Wij stellen uw wensen centraal en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Want de persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. En dat werkt volgens ons wel zo prettig.

“Hoogeveen Makelaardij
Strikt persoonlijk. “