Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hoekstra en Van Eck

Contactgegevens

AdresToon op kaartWaterlandlaan 88 
1441 MR  Purmerend
Telefoon0299472021
Fax0299471891
Websitewww.hoekstraenvaneck.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (10)
Snelheid (10)
Prijs-kwaliteitverhouding (10)
Cor Bond 6 april 2010
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (10)Prijs-kwaliteitverhouding: (10)
Klant geweest: ja (aankoop)
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, snelheid en prijs kwaliteit verhouding.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Makelaardij Hoekstra; van alle vastgoedmarkten thuis!
Ons kantoor bestaat al sinds 1987 en er zijn ca. 50 medewerkers werkzaam op onze vestigingen in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Nagenoeg alle vastgoeddisciplines zijn in ons bedrijf verenigd; aan- en verkoop, taxaties, verhuur, gebouwenlease, beheer, financiële dienstverlening en management voor vereniging van eigenaren.

Ons kantoor is vaak betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe projecten voor woningen en appartementen. Op trends en planologische ontwikkelingen spelen wij direct in met creatieve ideeën en actief beleid. Onze expertise, veelzijdigheid en fysieke aanwezigheid in alle (groei)regio’s van de provincie maken ons tot een waardevolle partner van institutionele beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeenten en bouwbedrijven.

Particulieren die hun huis willen verkopen en/of een ander huis willen kopen, zijn bij ons aan het juiste adres. Makelaardij Hoekstra is als geen ander op de hoogte van vraag en aanbod op de koopwoningenmarkt in Friesland. Ook voor een waardebepaling of taxatie zijn wij u graag van dienst.

Hoekstra Hypotheken brengt alle financiële consequenties van uw aankoop helder in beeld. Als onafhankelijk adviseur richten wij ons uitsluitend op uw persoonlijke situatie en belangen, rekening houdende met de te verwachten toekomstige ontwikkelingen. Met deze dienstverlening bent u bij ons ook financieel goed onderdak.

Om u een goed, compleet en actueel overzicht te bieden van ons aanbod qua bestaande bouw en nieuwbouw, geven wij 7 keer per jaar het magazine 'Wonen in Fryslan' uit. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.makelaardijhoekstra.nl of u kunt bellen of langskomen.
Wij zullen u graag van dienst zijn!