Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hoekstra en Van Eck Lelystad B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartGrote Markt 9
1315 JA  Almere
Telefoon0365383290
Fax0365383292
Websitewww.hoekstraenvaneck.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Bij ons hoeft u niet te betalen voor wat u zelf doet…………!!!!

Heeft u zelf het huis van uw dromen gevonden?

Onze specialisten onderhandelen voor u de zaak uit en begeleiden u in het verdere traject. Uiteraard betaalt u minder dan bij een volledige zoekopdracht.

Kortom………… optimale kwaliteit en begeleiding voor een tarief op maat!

En… No cure no pay en geen voorschotbetalingen!!!

Dus schakel nu het Hoekstra & van Eck aankoop team in…

Hoekstra & van Eck Hoorn
Tel. 0229-272712
Fax. 0229-272502

Email hoorn@hoekstraenvaneck.nl
Internet www.hoekstraenvaneck.nl


Waarom Hoekstra & van Eck?

Ruim 35 jaar geleden is de Hoekstra & van Eck Groep opgericht. Met 19 kantoren (waarvan 14 makelaarskantoren) in Noord Holland en Flevoland heeft de groep een gedegen ervaring opgebouwd in onroerend goed transacties alsmede verzekeringen en hypotheken.

Hoekstra & van Eck zorgt voor gedegen maatwerk. De prominente positie die het brede kantoren netwerk van de Hoekstra & van Eck Groep in de regio inneemt, is mede te danken aan de gerichte, professionele aanpak en een grote dosis enthousiasme die alle medewerkers dagelijks demonstreren.

Op weg naar de afronding van elke onroerend goed transactie is een optimale begeleiding noodzakelijk. Bij bijvoorbeeld aankoop of verkoop van een woning of bedrijfspand zijn immers kapitale belangen gemoeid, die mede bepalend zijn voor uw (toekomstige) financiële positie. Hoekstra & van Eck kent de markt én de weg in de ingewikkelde wereld van onroerend goed zaken.

Hoekstra & van Eck weet altijd raad met niet-alledaagse zaken als contractbepalingen, ontbindende voorwaarden en wettelijke aansprakelijkheid. Bovendien heeft u geen omkijken naar de correcte juridische en administratieve afhandeling van een transactie.

Een belangrijk voordeel van Hoekstra & van Eck is dat alle expertise onder één dak te vinden is. Of het nu gaat om aan- en verkoopbemiddeling van onroerend goed, huur- en verhuur, een onafhankelijk hypotheekadvies op maat, beheer van uw onroerend goed bezit of bijvoorbeeld een taxatie of deskundigenrapportage, bij de Hoekstra & van Eck Groep bent u aan het juiste adres. Ook is Hoekstra & van Eck thuis in de wereld van schade-, risico-, levens- en pensioenverzekeringen en employee benefits.

Vanzelfsprekend wordt aan elke opdracht de grootst mogelijke zorg besteed.

De Hoekstra & van Eck Groep met haar strategisch gunstig gelegen vestigingen behoort tot de grote en meer ervaren makelaarskantoren in Nederland. In elk kantoor gaan de professionele medewerkers ervoor om op basis van wederzijds vertrouwen een zaak voor de klant tot een goed einde te brengen.

Hoekstra & van Eck geeft met regelmaat een eigen fullcolour magazine uit met daarin aanbiedingen van woningen en bedrijfspanden en natuurlijk ook informatie over financieringen, hypotheken en verzekeringen. Daarnaast kunt u alle objecten en of informatie dagelijks vinden op onze website.

Hoekstra & van Eck biedt gedegen maatwerk, een brede vakkennis, een klantvriendelijke aanpak en efficiënte communicatie: onmisbare eigenschappen die het visitekaartje van elke vestiging vormen.