Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Het AGIO Huys Makelaardij BV

Contactgegevens

AdresToon op kaartValburgseweg 2 
6661 EV  Elst
Telefoon0481365353
Fax0481378560
Websitewww.hetagiohuys.nl en www.fdcoverbetuwe.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Het Agio Huys Makelaardij BV heeft onlangs haar tarieven in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard voor de verkoop van uw woning verlaagd zonder dat hierbij de begeleiding en service aan kwaliteit voor moet inleveren. Ook voor de omliggende gemeenten hanteren wij een sterk verlaagd tarief. Wij maken graag en vrijblijvend een offerte voor u.
Als NVM makelaardij plaatsen wij uw woning uiteraard ook op www.funda.nl en onze website waar uw verkoopbrochure voor iedereen te downloaden is.

Tevens zijn de tarieven voor het aankopen van een woning blijvend verlaagd nu wij een \"Vereniging Eigen Huis Aankoopmakelaar\" zijn geworden.

Via het aan de makelaardij verbonden volledig onafhankelijk operende FDC Overbetuwe kunnen wij voor onze makelaardij clienten maar ook voor clienten die alleen voor bijvoorbeeld een hypotheek binnenkomen een meer dan deskundig financieel voorstel maken. Als nog steeds een van de selecte kantoren in ons land zijn wij in het bezit van het Keurmerk Hypotheekbemiddeling. Naast zekerheid dat wij ons advies uitvoeren conform de wettelijke regelgeving maar ook intern opgestelde voorschriften van het Keurmerk kunnen wij u ook adviseren uit nagenoeg alle actieve geldverstrekkers. Samen met u maken wij een persoonlijk profiel en komen van daaruit tot een advies wat wij schriftelijk vastleggen en u ter inzage overhandigen. Zo staat zwart op wit wat u van ons mag verwachten en wat er door ons specifiek in uw situatie is geadviseerd en waarom. Veel werk? jazeker, maar omdat wij graag serieus met ons vak bezig zijn en uw financiele belangen doorlopend als kernpunt hanteren is dit geen enkel probleem voor onze adviseurs.
Met daarnaast ook de schriftelijke garanties die wij aan u afgeven in een garantiecertificaat weet u zeker dat het goed zit. Eigenlijk zou er niet eens zonder Keurmerk geadviseerd mogen worden vinden wij!

Niet voor niets voeren wij alweer een tijdje de slogan voor de makelaardij;

..............\"Je voelt je thuis bij het AGIO Huys\"..............

en voor FDC Overbetuwe de landelijke slogan van FDC;

.............\"Wij de Kennis, U de Keuze! \"..............