Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

B.V. Hentenaar Makelaardij Zuidwolde

Contactgegevens

AdresToon op kaartHoofdstraat 66
7921 AN  Zuidwolde
Telefoon0528371496
Fax0528373439
Websitewww.hentenaarmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Hentenaar Makelaardij uw makelaar voor geheel Zuid-West Drenthe


Wonen en werken in een van de meest aantrekkelijke provincies……..? Voor Hentenaar Makelaardij, met kantoren in Hoogeveen en Zuidwolde betekent dat elke dag weer mensen op een positieve manier begeleiden, die de belangrijke stap nemen om naar of binnen Zuid-West Drenthe verhuizen.

Als u kiest voor wonen in Zuid-West Drenthe, ontmoet u rust, uitgebreide natuurgebieden, een plezierige bevolking, een minder gejaagd leven e.d. Tevens biedt de regio u meer dan voldoende mogelijkheden voor ontspanning op zowel sociaal, cultureel en sportief gebied. Kortom een nieuwe en zeer plezierige woonomgeving!

Een woning kopen of verkopen is een heel belangrijke beslissing. Bij het nemen van die beslissing en het vervolgtraject is het dan ook van essentieel belang begeleidt te worden door een deskundige op het gebied van de onroerend goedmarkt. De makelaars en medewerkers van Hentenaar Makelaardij hebben reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van verkopers en kopers bij de verkoop of aankoop van onroerend goed in Zuid-West Drenthe.

Hentenaar Makelaardij is lid van NVM Wonen, dit lidmaatschap garandeert u een betrouwbare en deskundige woning-makelaar. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring die voortdurend uitgebreid wordt met de nieuwste ontwikkelingen. Permanente (bij)scholing is namelijk een vereiste voor de NVM-woningmakelaar. Naast kennis en ervaring heeft Hentenaar Makelaardij als lid van de NVM nog méér voordelen. Ons systeem is aangesloten op een landelijk netwerk, zodat uw woning onder de aandacht wordt gebracht van alle NVM-makelaars in Nederland. Tevens wordt uw woning geplaatst op www.funda.nl., de grootste en best bezochte woonsite van Nederland. Uw woning kan dan op de belangstelling rekenen van duizenden potentiële kopers.

Het gaat bij makelen uiteraard niet alleen om markt- en vakkennis, maar ook vooral om de omgang met u als klant. Essentieel is het goede contact en de vertrouwensrelatie met u als onze opdrachtgever. Dat zijn de aspecten waar Hentenaar Makelaardij veel waarde aan hecht. De belangen en de wensen van onze cliënten staan voor ons altijd centraal.

Voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van de verkoop, aankoop of taxaties van onroerend goed kunt u telefonisch of via e-mailbericht contact met ons opnemen.

Hentenaar Makelaardij ook uw makelaar?

Pascal Hentenaar.
NVM makelaar/register taxateur.


Hentenaar Makelaardij al 25 jaar een vertrouwd en succesvol begrip in de regio