Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Henk Burger Makelaardij og B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartAmsterdamseweg 485 a
1181 BR  Amstelveen
Telefoon0206403853
Fax0206404004
Websitewww.henkburger.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (9)
Snelheid (9)
Prijs-kwaliteitverhouding (9)
V.I. Staphorst - Monsanto26 mei 2010
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (9)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: Kikkenstein
Om kort te zijn. Ben ik dhr jr Henk Burger dankbaar op het adequaat reageren na het vervelende telefoontje over mijn overleden man. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat alles goed is afgewikkeld. Het vertouwen in hem en het relaiseren van de woning voor mijn oudste kinderen . zijn wij hem met zijn allen enorm dankbaar. Zaken doen waarvan wij ik als koper ,zo vertrouwd en ontspannend gegaan is. mijn eerst woning gekocht zonder enig probleem . klasse. Wij zijn nog steeds op zoek naar een geschikt moment om hem persoonlijk te bedanken. en natuurijk ook de financieel adviseur

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Henk Burger makelaardij, Er kan er maar 1 de beste zijn.

Henk Burger Makelaardij og BV is sinds 1993 gevestigd in Amstelveen, in het karakteristieke pand "De Groene Hagedis", aan de Amsterdamseweg 485A en sinds kort uitgebreid naar 487. Ons werkgebied beslaat Amstelveen en Amsterdam en natuurlijk de omringende gemeenten zoals Badhoevedorp, Diemen, De Ronde Venen, Ouderkerk en Uithoorn.

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het kopen, verkopen, (ver)huren en beheren van uw (bedrijfs) onroerend goed. Dit doel wordt bereikt door middel van jaren lange kennis van de woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding door ons team.

Het team van Henk Burger Makelaardij og bv bestaat uit de volgende personen:
Henk Burger, makelaar / taxateur o.g., Kitty Burger – de Groot, Joost van Vlijmen, Marlous Nanninga, Monique Speelman, Gina Rademaker, Ronny Meijler en Mark van der Spruijt.