Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Heleen Beekhuizen Makelaardij Zoelen B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartKoopsestraat 1 
4011 LS  Zoelen
Telefoon0344691569
Fax0344692005
Websitewww.heleenbeekhuizen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
‘Wij zetten voor U die extra stap!’

De woningmakelaardij is voor alles een kwestie van een ‘goed gevoel’. U wilt dat goede gevoel hebben bij de aan- of verkoop van uw woning. Daarbij is het volbrengen van een transactie niet altijd voldoende. Het team van Heleen Beekhuizen Makelaardij geeft u de extra ondersteuning en het persoonlijke advies waarmee u verzekerd bent van een goede zaak: bij aankoop of verkoop, maar uiteraard ook als het gaat om een taxatie.

Menselijke aanpak, maar ook een scherp oog voor het zakelijke aspect. Ons gehele team is nauw betrokken en goed geïnformeerd. Het samen ergens voor staan en gaan, is onze kracht. Wij zetten ons optimaal in voor onze opdrachtgevers. De kwalificaties van een toonaangevend kantoor gaan bij ons hand in hand met een klantgerichte werkwijze waarbij u zich prettig zult voelen.

Ons team heeft zes dagen per week contacten met voornamelijk de woningmakelaardij. Wij verstrekken geen financieringen en verzekeringen, waardoor onze objectiviteit gewaarborgd blijft en wij al onze kennis en tijd in uw opdracht kunnen steken! Deze opdracht wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Eerlijk zaken doen betekent volledige openheid van zaken geven; zo werken wij. Tijdens en na de gangbare kantoortijden staan wij graag voor u klaar. U kunt daarom altijd rekenen op een snelle, flexibele dienstverlening. Wij zijn als enige makelaardij 12-uur per dag, 6 dagen in de week bereikbaar!!

Vandaar onze slogan: Met zorg, met inzet, met resultaat!