Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Heemborgh Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartHoofdstraat 142
2181 EH  Hillegom
Telefoon0235845265
Fax0235849135
Websitewww.heemborgh.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (1,5)
Snelheid (1,5)
Prijs-kwaliteitverhouding (2,5)
E kalter21 januari 2018
Klantvriendelijkheid: (2)Snelheid: (2)Prijs-kwaliteitverhouding: (4)
Klant geweest: ja (taxatie)
Slecht wordt weinig extra gedaan Draait allemaal om zoveel mogelijk geld te verdienen
Aron Terpstra22 oktober 2015
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Rembrandtsingel 21- Hillegom
Zeer ontevreden over deze makelaar! Wat een ballentent; er wordt niet of veel te laat gereageerd op vragen, makelaar heeft een potentiële koper afgeraden een bezichtiging te doen, weet het verschil niet tussen economisch en juridisch eigendom; stuurt twee facturen met verschillende declaratienummers voor 1 opdracht, stuurt post naar onjuiste adres. Al een klacht ingediend bij de Geschillencommissie omdat hij courtage rekende na verkrijgen economisch eigendom en wij zijn in het gelijk gesteld. Nu nog behandeling klacht Raad van Toezicht NVM, houdt zich totaal niet aan de regels uit de erecode en verdiend dat lidmaatschap niet! Heeft de functie om beoordelingen op funda.nl te zien uitgezet, gelukkig zijn er nog dit soort sites waar beoordelingen gegeven kunnen worden.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Heemborgh makelaars in Bennebroek met een kantoor staande op de viersprong waar het bruist van de activiteiten binnen de woningmakelaardij. Het kantoor wordt geleid door de heer E. Oskamp, makelaar o.g. en RMT gecertificeerd taxateur.

Tevens werkzaam bij het kantoor zijn de heer B. van Zanen, RMT gecertificeerd makelaar/taxateur o.g. en mevrouw M. Cordes, assistent makelaar.
In totaal 3 deskundigen adviseren u omtrent aan- en verkoop, taxaties, nieuwbouw ontwikkelingen e.d. in de regio Zuid Kennemerland en de Duin- en Bollenstreek. Dit werkgebied is ons thuis.

Alle aspecten worden per pand belicht zoals de bouw-/ en milieutechnische, juridische, bestemmingsplanzaken, aan-/ en verbouwmogelijkheden en de prijs/kwaliteitsverhouding. Middels vergelijkingen verschaffen wij u inzicht.

Het kantoor is sinds 1986 gevestigd in Bennebroek en is voor velen van grote meerwaarde gebleken bij het adviseren en bemiddelen bij onroerend goed transacties in de wijde regio.

Neem eens contact op en maak kennis met de open wijze van zaken doen. Ook u kunt uw voordeel doen als wij namens u makelen !

Welkom!