Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Heemborgh Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartRijksstraatweg 22 
2121 AE  Bennebroek
Telefoon0235845265
Fax0235849135
Websitewww.heemborgh.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Heemborgh makelaars in Bennebroek met een kantoor staande op de viersprong waar het bruist van de activiteiten binnen de woningmakelaardij. Het kantoor wordt geleid door de heer E. Oskamp, makelaar o.g. en RMT gecertificeerd taxateur.

Tevens werkzaam bij het kantoor zijn de heer B. van Zanen, RMT gecertificeerd makelaar/taxateur o.g. en mevrouw M. Cordes, assistent makelaar.
In totaal 3 deskundigen adviseren u omtrent aan- en verkoop, taxaties, nieuwbouw ontwikkelingen e.d. in de regio Zuid Kennemerland en de Duin- en Bollenstreek. Dit werkgebied is ons thuis.

Alle aspecten worden per pand belicht zoals de bouw-/ en milieutechnische, juridische, bestemmingsplanzaken, aan-/ en verbouwmogelijkheden en de prijs/kwaliteitsverhouding. Middels vergelijkingen verschaffen wij u inzicht.

Het kantoor is sinds 1986 gevestigd in Bennebroek en is voor velen van grote meerwaarde gebleken bij het adviseren en bemiddelen bij onroerend goed transacties in de wijde regio.

Neem eens contact op en maak kennis met de open wijze van zaken doen. Ook u kunt uw voordeel doen als wij namens u makelen !

Welkom!