Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Heddema Beheer B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartBurgemeester Falkenaweg 10 
8442 LD  Heerenveen
Telefoon0513623103
Fax0513653363
Websitewww.heddema.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (10)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
M. Lai22 april 2012
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (Aanvraag voor bezichtiging.)
Adres woning: Dubbele regel 23 Heerenveen
Via Jaap.nl had ik een woning gezien die mijn interesse had gewekt. Via de site had ik een aanvraag ingediend voor een bezichtiging. Helaas bleek de woning al verkocht en blijkt Jaap.nl zijn bestand niet up-to-date te hebben. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster van Heddema en ben op de hoogte gehouden over de communicatie tussen jaap.nl en Heddema. Ik heb dit contact als zeer prettig en klantvriendelijk ervaren.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Het streven van Heddema Makelaardij is erop gericht dat zij de klanten een huis kunnen bieden, waarin men zich onmiddellijk thuisvoelt. De locatie van het onroerend goed is daarbij van groot belang.

De mensen van Heddema Makelaardij zijn deskundig, beschikken over marktkennis en nemen vooral de tijd voor de klanten. Zij luisteren goed naar de woonwensen, nemen met potentiƫle kopers of verkopers de financiƫle mogelijkheden onder de loupe, om de onderhandelingen voor de aan- of verkoop van het onroerend goed tot volle tevredenheid te kunnen voeren.

Heddema Makelaardij biedt een totaalpakket aan diensten. Behalve bemiddeling bij aan- of verkoop en het verrichten van taxaties kan het kantoor u uitstekend van dienst zijn bij het kiezen van de juiste hypotheek.

Het makelaarskantoor is gevestigd in een monumentaal pand op een perfecte locatie in het centrum van Heerenveen.

Makelaar Jan Henk Heddema en zijn medewerkers willen u ook graag helpen bij het zoeken naar een mooi huis op een perfecte locatie.

Het spreekt voor zich dat het werkgebied zich niet beperkt tot de plaats Heerenveen.