Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Happel & van der Heijden Makelaars o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartSadatweg 51
2622 PA  Delft
Telefoon0152623302
Fax0153611703
Websitewww.hvdhmakelaars.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
Happel & Van der Heijden Makelaars o.g. is een in Delft gevestigd makelaarskantoor, waar op een vakbekwame, persoonlijke en betrokken wijze de volgende aktviteiten worden verricht :
- bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen;
- taxaties van woningen, bedrijfsruimten en
fiscale taxaties,
- beheer van appartementencomplexen.

Happel & Van der Heijden Makelaars o.g. zijn aangesloten bij de branchevereniging Landelijke Makelaars Vereniging gevestigd te Schoonhoven. De LMV is een in 1987 opgerichte actieve branchevereniging die per 2004 meer dan 500 gekwalificeerde leden telt. Alle leden voldoen aan vakbekwaamheidseisen en zijn gecertificeerd als register makelaar taxateur. De vereniging is gericht op de continuïteit en de kwaliteitsverhoging van de makelaardij in onroerende zaken waarbij integriteit en vakbekwaamheid hoog in het vaandel staan. De kwaliteit wordt o.a. gewaarborgd door stringente beroepsregels, waaronder erecode en geschillen- en klachtenregeling.

Aan -en verkoop van woningen
Een prettige en persoonlijke aanpak van het hele aan- en verkooptraject. Van het bepalen van de vraagprijs (cq aankoopprijs), de verkoop- en publiciteitsstrategie, rondleiden en informeren over bouwkundige, juridische en fiscale aspecten, onderhandelen en opstellen LMV koopakte, tot en met het controleren van de notariële akte en afrekening.
Ons aanbod van te koop en te huur staande objecten vindt u op www.lmv.nl * www.huislijn.nl/happel www.dimo.nl * www.huisplein.nl

Taxaties
Taxaties tbv. financiering van zowel woningen als bedrijfspanden (aan- cq verkoop, verbouwing) alsmede ivm. fiscale toepassingen (ivm. successie, taxaties, bedrijfsbeëindiging, gecombineerde woon/werkpanden etc). Snel, vakkundig en tegen concurrerende tarieven.

Vastgoedbeheer
In overleg kunnen wij voor u diverse beheerwerkzaamheden verrichten.

Wat onderscheidt ons tov. andere kantoren?
Naast makelen, taxeren en Vve-beheer hebben wij ervaring met taxaties tbv. fiscale toepassingen (minnelijke taxaties met de fiscus, bedrijfsbeëindiging, woon/werkpanden etc.); taxaties tbv. onteigeningen en met meer juridisch getinte vastgoedvraagstukken. Henk Happel is jurist en is o.a. werkzaam geweest als taxateur bij de Rijksbelastingdienst; Rien van der Heijden (SVM-gediplomeerd) heeft jarenlange bestuursrechtelijke ervaring opgedaan bij publiekrechtelijke organisaties.

Kortom : makelaars met inhoud!

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen?
Graag informeren wij u nader.