Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hannink Makelaars en Taxateurs

Contactgegevens

AdresToon op kaartStationsweg 23 
8131 DG  Wijhe
Telefoon0570524344
Fax0570524231
Websitewww.hannink.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Zeg ‘Wonen in Salland’ en je denkt meteen aan Hannink Makelaars en Taxateurs. Het makelaarskantoor is in een halve eeuw uitgegroeid tot het toonaangevende makelaarskantoor in deze streek. Het kantoor bemiddelt bij de aan- en verkoop van woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed. Door ervaring en het brede scala aan activiteiten weet Hannink Makelaars als geen ander hoe het is om te wonen en werken in het gemoedelijke Salland.

Hannink Makelaars is in 1932 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor in Salland. Het kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen). Dit betekent dat wij ons hebben verplicht te handelen conform de richtlijnen en codes zoals de NVM deze heeft opgesteld. Dat is voor u de garantie dat ons advies deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Meer zekerheid, meer service!
Wij streven ernaar om persoonlijk bij u als klant betrokken te zijn en uw wensen optimaal te verwezenlijken met betrekking tot advisering en professionele begeleiding bij aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Naast de particuliere woningmarkt zijn wij tevens actief op het gebied van: projectontwikkeling, bedrijfsonroerend goed en de agrarische markt. Met vestigingen in Raalte en Wijhe beschikken wij over voldoende flexibel en deskundig personeel met goede kennis van de regionale onroerend goed markt en contacten met regionale en landelijke partijen.

In Wijhe opereren we vanuit Villa Waterloo, een historisch pand dat is gebouwd voor het ingenieursbureau van de Staatsspoorwegen. Het pand werd op 18 juni 1865 in gebruik genomen, precies vijftig jaar na de Slag bij Waterloo. Hannink Makelaars en Taxateurs heeft hier in 1996 een vestiging geopend. Hierbij is de stijlvolle ambiance volledig behouden, ondanks de inpassing van geavanceerde communicatie technieken. Het kantoor is dankzij inzet en professionaliteit van alle betrokken medewerkers in het afgelopen decennium uitgegroeid tot het toonaangevende makelaarskantoor in Wijhe