Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hannink Makelaars & Taxateurs Raalte B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartHerenstraat 1 
8102 CN  Raalte
Telefoon0572351291
Fax0572355619
Websitewww.hannink.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Zeg ‘Wonen in Salland’ en je denkt meteen aan Hannink Makelaars en Taxateurs. Het makelaarskantoor is in een halve eeuw uitgegroeid tot het toonaangevende makelaarskantoor in deze streek. Het kantoor bemiddelt bij de aan- en verkoop van woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed. Door ervaring en het brede scala aan activiteiten weet Hannink Makelaars als geen ander hoe het is om te wonen en werken in het gemoedelijke Salland.

Hannink Makelaars is in 1932 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor in Salland. Het kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen). Dit betekent dat wij ons hebben verplicht te handelen conform de richtlijnen en codes zoals de NVM deze heeft opgesteld. Dat is voor u de garantie dat ons advies deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Meer zekerheid, meer service!
Wij streven ernaar om persoonlijk bij u als klant betrokken te zijn en uw wensen optimaal te verwezenlijken met betrekking tot advisering en professionele begeleiding bij aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Naast de particuliere woningmarkt zijn wij tevens actief op het gebied van: projectontwikkeling, bedrijfsonroerend goed en de agrarische markt. Met vestigingen in Raalte en Wijhe beschikken wij over voldoende flexibel en deskundig personeel met goede kennis van de regionale onroerend goed markt en contacten met regionale en landelijke partijen.

Ons hoofdkantoor in Raalte is gevestigd in één van de weinige monumenten die het dorp nog rijk is. Het is een typisch voorbeeld van een vroeg 19e eeuws winkel/woonhuis. Bij de restauratie in 1990 zijn beide aspecten behouden gebleven. Exterieur en interieur zijn als rijksmonument aangemerkt. Bij de moderne inrichting van kantoor en ontvangstruimte is de monumentale waarde van het pand uitgangspunt geweest. Een combinatie van heden en verleden is hier uitstekend geslaagd. Wij ontvangen u graag in ons sfeervol ingerichte kantoor