Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hakkenbroek Housing Company Loosdrecht

Contactgegevens

AdresToon op kaartMolenmeent 1
1231 KK  Loosdrecht
Telefoon035 6286263
Fax035 6286264
Websitewww.hakkenbroek.com
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Wat doet Hakkenbroek Housing Company?

Hakkenbroek Housing Company, een betrouwbare partner bij koop en verkoop van onroerend goed en bij tijdelijke huur, verhuur en beheer van luxe woningen en appartementen. Wij bedienen zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers en mogen bedrijven als Philips, Nike, KPMG, General Electric, Fortis Bank en ABN-AMRO tot onze cliëntele rekenen. Deze klanten geven aan bijzonder tevreden te zijn over de door ons ontwikkelde formule, die gebaseerd is op een persoonlijke benadering, uitgebreide service en een correcte afhandeling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of u nu een koopwoning zoekt, tijdelijk een representatieve en luxe woning wilt huren, door tijdelijke verhuur van uw woning een aantrekkelijk inkomen wilt verwerven of uw huis wilt verkopen, Hakkenbroek Housing Company kan u bij al deze zaken van dienst zijn. Hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring, steeds ondersteund door de laatste technische mogelijkheden.
Om u een aantal voorbeelden te geven: wij kunnen u adviseren bij het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van úw woning wanneer u heeft besloten tot verkoop of verhuur. En zelf zorgen wij er voor op de hoogte te zijn van alle belangrijke zaken in de omgeving. Zoals bestemmingsplannen, verordeningen, kadastrale gegevens. Maar natuurlijk ook winkels, openbaar vervoer, scholen, parkeervoorzieningen……
Dat deze aanpak werkt blijkt wel uit het feit dat via Hakkenbroek Housing Company vele woningen van eigenaar veranderen of tijdelijk verhuurd worden.
Graag informeren wij u over de wijze waarop Hakkenbroek Housing Company u bij elk van bovenstaande zaken van dienst kan zijn. Indien de verkoop van uw pand nu nog niet aan de orde is zullen wij u gaarne periodiek informeren over ontwikkelingen die met een eventuele toekomstige verkoop verband houden. Dat geldt ook indien u verhuur of beheer van uw pand op het oog heeft. Wij zullen onze kwaliteiten maximaal inzetten om uw belang zo goed mogelijk te behartigen.
Wij zorgen er voor dat onze klanten zich via uitstekende contracten verzekerd weten van een maximale bescherming. Transacties in onroerend goed vereisen nu eenmaal een gedegen en gespecialiseerde juridische benadering.
Het team van Hakkenbroek Housing Company bestaat uit vier enthousiaste en vakkundige medewerkers en hoopt met haar doelgerichte werkwijze ook u van dienst te mogen zijn. Graag maken wij spoedig (nader) kennis.