Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Guijt makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartHuismanstraat 4 
6851 GT  Huissen
Telefoon0263252560
Fax0263255607
Websitewww.guijt.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Service, vakmanschap en vertrouwen.

Deze drie speerpunten vormen al jaren de belangrijkste pijlers van Guijt makelaardij, uw partner in de aan- en verkoop van zowel bestaande bouw als nieuwbouw maar ook uw partner voor taxaties.

“Een woning kopen met Guijt is samen kopen”
Het kopen van een huis is emotie en zeker geen alledaagse gebeurtenis. Er komt veel meer bij kijken dan alleen bezichtigen en onderhandelen over de vraagprijs.
Samen met u zullen onze makelaars uw woonwensen nauwkeurig in kaart brengen. Op basis van deze inventarisatie gaan zij direct op zoek in het actuele aanbod.
Woningen die voldoen aan uw woonwensen zullen zij samen met u bezichtigen, waarbij zij de taak hebben te letten op o.a. de prijs/kwaliteitsverhouding, bouwtechnische- en juridische aspecten, evenals omgevingsfactoren (bestemmingsplan, erfdienstbaarheden) die van invloed kunnen zijn op uw woongenot e/o de vraagprijs. Concreet neemt de aankoopmakelaar u uw zorgplicht uit handen.
Hebt u uw droomhuis gevonden dan zal de aankoopmakelaar u hierover een objectief advies geven en zelfs namens u de onderhandelingen starten. Het uitgangspunt bij deze onderhandelingen is altijd het realiseren van een realistische, maar vooral voor u aanvaardbare aankoopsom.
Na het tot stand komen van de overeenkomst wordt de koopakte opgesteld, in de volksmond ook wel de “voorlopige koopakte” genoemd, welke door uw aankoopmakelaar gecontroleerd zal worden. Voordat de daadwerkelijke “sleuteloverdracht” plaatsvindt zal de aankoopmakelaar, in uw bijzijn en in het bijzijn van de verkopende partij, een laatste inspectie uitvoeren. Vervolgens zal bij de notaris de akte van levering getekend worden en de “oude eigenaar” zal u de sleutel overhandigen van uw woning!

Verkopen via Guijt makelaardij betekent verkopen zonder zorgen.

Wanneer u besluit uw huis te verkopen via Guijt makelaardij, dan betekent dat, dat wij u alle zorg rondom het verkopen van een woning uit handen nemen.
Om te beginnen nemen onze makelaars uitgebreid de tijd om het hele proces met u door te spreken en gezamenlijk tot een goed actieplan te komen. Zij zullen alles tot in detail met u doornemen om vervolgens op basis van deze gegevens uw woning zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren.
Zien doet kopen; daarom worden er diverse foto’s van uw woning gemaakt, die vervolgens verwerkt worden in een presentatie van uw woning. Niet alleen in de showroom maar bijvoorbeeld ook op onze eigen website (www.guijt.nl) zullen wij uw woning onder de aandacht van potentiële kopers brengen.

Tijdens het verkoopproces streven wij naar een optimaal contact met onze opdrachtgevers omtrent het verloop van de bezichtigingen, de onderhandelingen en de uiteindelijk afronding van de koop. Uiteraard is uw makelaar altijd bij bezichtigingen aanwezig en zet zich daarbij voor honderd procent in voor úw belangen. Ook na de verkoop staan wij u terzijde met de afwikkeling richting de notaris en de uiteindelijke oplevering.
Kortom, u kunt vertrouwen op een professionele aanpak en dat is voor u een hele zorg minder!!

“Guijt… je kennis van zaken”
Naast makelaardij is Guijt tevens aanbieder van verzekeringen en hypotheken. Juist de combinatie van deze drie disciplines maakt Guijt tot een bijzonder bedrijf. Onze cliënten ervaren het als bijzonder prettig dat zij één aanspreekpunt hebben die van alle zaken op de hoogte is. Met 12 kantoren zijn wij sterk vertegenwoordigd in de omgeving van Oost-Nederland (vestigingen in Arnhem, Bemmel, Bennekom, Cuijk, Gendt, Grave, Huissen, Lent, Nijmegen, Otterlo, Uden en Wijchen) en werken wij inmiddels met een team van 150 medewerkers. Guijt conformeert zich aan de gedragscodes van o.a. NVM, NVA maar ook de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Al onze medewerkers blijven middels permanente educatie continue op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Meer informatie over Guijt en haar diensten vindt u op www.guijt.nl.