Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Grifhorst Dijkstra Makelaars o.g. B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartAdriaen van Ostadelaan 16
3583 AJ  Utrecht
Telefoon0302895530
Fax0302898118
Websitewww.grifhorstdijkstra.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
van reekum12 februari 2012
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee
geen reactie gehad, gemiste kans voor deze makelaar!

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Een woning kopen

Een woning kopen is spannend. De meeste mensen doen het maar een paar keer in hun leven. Je geeft er veel geld aan uit, dus wil je wel graag dat je nieuwe woning helemaal bij je past. Je moet er die bijzondere "klik" bij voelen.

Dat geldt net zo goed voor de makelaar die je inschakelt om je te begeleiden bij je zoektocht, de onderhandelingen en de officiële afhandeling. Wij willen je graag leren kennen. Weten wat je belangrijk vindt. Hoe je leeft en waar je van geniet. Zodat we je heel gericht kunnen bijstaan. Die ene woning vinden waar je dat goeie gevoel bij hebt, voor een prijs die bij je past.

Dit avontuur willen we graag met je beleven.


Een woning verkopen

Met je huis verkoop je een stukje van jezelf. Misschien is het de plek waar je met z’n tweetjes begon en waar je nu met z’n vieren ‘uit barst’. Misschien leek destijds dat balkonnetje perfect, maar verlang je nu naar een tuin. Of zijn de kinderen het huis uit en kan het best wat kleiner.

Wat ook je situatie is: voor jou heeft je woning een bepaalde waarde. Dan is het prettig te werken met een makelaar die je huis op waarde weet te schatten. Wij komen graag langs om je verhaal te horen. Samen kunnen we dan het huis karakteriseren, de pluspunten benadrukken en de beste vraagprijs vaststellen.

We selecteren kansrijke kandidaten, op wie we ons enthousiasme over jouw woning overbrengen.


De financiering

Net als bij aan en verkoop van je woning is het inlevingsvermogen van je financieeladviseur bepalend voor hoe je je voelt in je nieuwe huis. Wij bepalen voorafgaand aan een advies wat je zelf belangrijk vindt, wat geeft je rust en het juiste gevoel, alles om straks lekker te leven. Een geheel vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Je mag zelf aangeven bij je thuis of bij ons op kantoor.


Een woning laten taxeren

Er zijn verschillende redenen waarom je een woning kunt laten taxeren. Je wilt je woning verkopen of een nieuwe woning kopen, de bank wil weten wat de executiewaarde is, of je gaat een opstalverzekering afsluiten en moet de herbouwwaarde van je woning worden vastgesteld.

Wat de aanleiding ook is, wij weten onroerend goed te waarderen.