Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Gosejacob

Contactgegevens

AdresToon op kaartHogelandsingel 148 
7512 GJ  Enschede
Telefoon0534310210
Fax0534322498
Websitewww.gosejacob.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Mogen wij ons even voorstellen?
Gosejacob, al meer dan 75 jaar actief op de onroerend goed markt in Enschede e.o. en op de hypotheek- en verzekeringsmarkt.

Waarom Gosejacob?
De aan- en verkoop van een woning, het afsluiten van de hypotheek, de verzekeringen, allemaal belangrijke aangelegenheden waar velen van u mee te maken hebben. Maar waarom zou u nu juist ons inschakelen, als uw adviseur?

Wij beseffen als geen ander dat de keuze van een adviseur voor het verkopen van uw woning, voor het afsluiten van een hypotheek of voor het sluiten van een verzekering, een belangrijke aangelegenheid is. Keuzes waarbij u de zekerheid wilt hebben dat u het juiste besluit neemt.

Waar het daarbij om gaat is, dat u ervaart dat Gosejacob zich betrokken voelt bij uw welzijn. En vanuit die betrokkenheid proberen wij actief en eerlijk adviezen te geven op het gebied van onroerend goed, verzekeringen en andere financiële diensten. Daarvoor zijn wij aangesloten bij verschillende keurmerken teneinde onze dienstverlening te laten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij stellen ons altijd de volgende vraag: “welke voordelen kunnen wij voor u behalen als makelaar maar ook als financiële adviseur?”. Juist deze combinatie kan voor veel financieel voordeel zorgen.

Wat er staat is correct. Maar het zijn woorden. Woorden die proberen over te brengen dat wij ons vak op een kwalitatief hoog niveau uitvoeren. Woorden die inzicht geven in welke activiteiten wij allemaal voor onze relaties uitvoeren. Wij beschouwen deze woorden als een basis van onze dienstverlening. Een basis die vanzelfsprekend aanwezig moet zijn.
Dat kunnen wij niet alleen in woorden overbrengen. Dat zult u in de praktijk moeten ervaren. Het vertrouwen dat u ons schenkt zullen wij gericht en adequaat beantwoorden.

Ons gezamenlijke belang is het streven naar een succesvolle, winstgevende en jarenlange samenwerking.