Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Germeraad & Germeraad

Contactgegevens

AdresToon op kaartPieter Jellessingel 9
9051 BV  Stiens
Telefoon058-2571825
Fax058-2574498
Websitewww.germeraadengermeraad.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Makelaardij Germeraad & Germeraad is gevestigd in een mooi historisch pand in het centrum van Stiens, nabij de kerk.

Deze Makelaardij is 18 jaar geleden gestart in Leeuwarden door Anton Germeraad. Anton Germeraad heeft reeds 30 jaar ervaring in het makelaarsvak. Sinds enige jaren is Pieter Germeraad eveneens actief binnen het bedrijf. Als vader en zoon hebben zij deze makelaardij uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid."

De naam Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service en een grote mate van ethiek. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Makelaardij Germeraad & Germeraad staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij - klant.

Makelaardij Germeraad & Germeraad heeft zich sterk ontwikkeld en bezig gehouden met alle vormen van onroerende zaken in zowel de particuliere als de bedrijfsmatige sector.

"Door onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip in de regio. In de ruim 18 jaar van ons bestaan hebben wij al veel mensen begeleid bij de aan- en verkoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Onze gecertificeerde makelaars/taxateurs o.z. kennen de markt door en door, weten waar u op moet letten en geven u advies omtrent juridische en bouwkundige aspecten."