Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Gerard van der Veer Makelaardij o.g. B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartWesterdorpsstraat 38 
3871 AX  Hoevelaken
Telefoon0332535281
Fax0332537882
Websitewww.gerardvanderveer.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Sinds 1970 is Gerard van der Veer Makelaardij O.G. een regionaal begrip in de vastgoedbranche. Met een royaal team, waarbinnen de taken zo zijn verdeeld dat de samenwerking intern optimale vruchten afwerpt, zijn wij goed in staat de aankoop van uw woning naar volle tevredenheid te begeleiden en het maximale resultaat hieruit waar te kunnen maken.

Vrijblijvend inventariseren wij met u de mogelijkheden, wensen, financiƫle mogelijkheden. Vervolgens gaan wij voor u op zoek middels ons eigen netwerk, alsmede NVM uitwisselingsysteem naar de woning welke voor u geschikt is. Diverse mogelijkheden zijn denkbaar, het best aan u toe te lichten tijdens een persoonlijk onderhoud, waardoor eveneens een samenstelling van diverse diensten de tarieven aantrekkelijk kan maken.

Als aankopend makelaar zijn wij ons ervan bewust hoe belangrijk het is voor u als aanstaand, of wederom, huizenbezitter deskundig, vertrouwd en optimaal begeleid te worden. Per e-mail, fax of telefoon kunt u te allentijde een gesprek over de aankoop van een woning bij ons aanvragen.