Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

FPN Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartDenemarkenlaan 2
2711 EL  Zoetermeer
Telefoon079-3161646
Fax079-3161630
Websitehttp://www.fpnmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
FPN MAKELAARDIJ
Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare makelaar om u te helpen bij aankoop, verkoop of taxatie van een woning? Een makelaar met een keuze uit meerdere diensten? Ons kantoor heeft medewerkers die een brede ervaring hebben in de woningmarkt van Zoetermeer en omstreken.
Wij helpen u graag!

FPNDIRECT, WONING VERKOPEN VOOR VASTE COURTAGE € 950,-
FPN Makelaardij onderscheidt zich door naast het bekende Full service pakket ook een unieke dienst aan te bieden: FPNDirect.
Lijkt het u leuk om zelf een verkooptekst en foto’s te maken, de details van uw woning online in te voeren en zelf de geïnteresseerden in uw woning rond te leiden? Dan is onze FPNDirect dienst iets voor u. We verkopen samen uw woning. Dit houdt in: u doet het voorwerk, wij doen de rest, en bij vragen kunt altijd bij ons op kantoor terecht., want wij vinden persoonlijk contact en een optimale begeleiding erg belangrijk.

FINANCIËLE DIENSTVERLENING
FPN Makelaardij maakt onderdeel uit van de FPN Groep waar u voor alle financiële diensten (zoals verzekeringen, hypotheken, pensioenen, administratie en vermogensbeheer)terecht kunt.