Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Flipse Makelaardij o.g. en Assurantiën B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartSchans 1 
8251 GA  Dronten
Telefoon0321386286
Fax0321386280
Websitewww.flipse.nu
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
FLIPSE MAKELAARDIJ O.G. - DE DRONTER MAKELAAR - , OOK UW AANKOOP MAKELAAR!

Sinds de start van ons kantoor in 1988 hebben zeer veel consumenten al gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van assurantiën, hypotheken en makelaardij-aangelegenheden.
Evenals in andere branches echter, verlangen ook opdrachtgevers in de makelaardij steeds meer professionaliteit, deskundigheid en speciale aandacht van hun makelaar. Daarom is Flipse Makelaardij o.g., als eerste kantoor in de gemeente Dronten, zich sinds een aantal jaren gaan specialiseren in uitsluitend de makelaardij en heeft zij de assurantie- en hypotheekbemiddeling ondergebracht bij andere specialisten.
Mede hierdoor zijn wij in staat gesteld onze volledige tijd en aandacht te schenken aan iedere, individuele opdrachtgever van ons kantoor, wat resulteert in een vlotte en correcte afwikkeling van zijn of haar belang.

Bovendien zijn wij lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen), de grootste branche-organisatie van ons land, die al meer dan 100 jaar bestaat.
De NVM toetst regelmatig of haar leden nog voldoen aan alle hoge eisen.
De bouwkundige-, fiscale- en juridische kennis en de vakkennis op het gebied van taxeren worden getoetst. De makelaar moet keer op keer bewijzen dat hij het verdient lid te zijn van de NVM, want u moet er blindelings op kunnen vertrouwen dat u in goede handen bent zodra u zich laat begeleiden door ons kantoor. Dit alles geldt niet alleen voor onze verkopende opdrachtgevers, maar zeker ook voor u als toekomstige koper van een woning! Vandaar de slogan: Droomhuis gezien? Neem uw eigen NVM-makelaar mee! Flipse Makelaardij o.g. is bij uitstek uw eigen NVM-makelaar in de gemeente Dronten (Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven).

De voordelen van uw eigen aankopende NVM-makelaar:
· analyse van uw woonwensen
· zorgvuldige begeleiding bij bezichtiging
· u kunt een gedegen bouwkundig onderzoek laten uitvoeren
· alle juridische zaken worden voor u geregeld
· professionele onderhandeling over de prijs
· ook na de oplevering kunt u met vragen bij uw makelaar terecht

Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden en tarieven.