Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Feengroep Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartPetrus Campersingel 145
9713 AH  Groningen
Telefoon0505274828
Fax0503138195
Websitewww.feengroep.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
U heeft gevonden wat u zocht……

Feengroep Makelaars is een dynamische organisatie in het noorden van het land die al tientallen jaren actief is op het brede terrein van onroerend goed. Bij onze vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Siddeburen zijn makelaardij, hypotheekadvies en assurantiën onder één betrouwbaar dak gebracht. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woning, taxatie, bedrijfsonroerendgoed, huur of overhuur, hypotheekadvies of verzekeringen; u bent bij Feengroep Makelaars aan het juiste adres.

Om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, stel Feengroep Makelaars hoge kwaliteitseisen aan haar medewerkers. Alle beëdigd makelaars-taxateurs op onze vestigingen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit betekent dat zij aan strenge opleidings-, bijscholings- en ervaringseisen voldoen. Als betrokken professionals zullen zij altijd het maximaal haalbare resultaat voor u in de wacht slepen. Een sterk persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Feengroep Makelaars biedt in alle gevallen maatwerk en denkt voortdurend met u mee. Wij zijn er ten slotte voor ú!

Als moderne organisatie beschikken wij over alle benodigde middelen om uw pand onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Onze makelaars adviseren de meest effectieve marketingmix van papieren en digitale media. Het woningaanbod wordt onder andere standaard doorgeplaatst op funda.nl, de grootste woningsite van Nederland met het actuele aanbod van de NVM-makelaars. Verder hanteren wij ‘consumentvriendelijke’tarieven in de bemiddeling en advisering. Geïnteresseerd? Neem contact op met het dichtstbijzijnde Feengroep-kantoor voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Feengroep Makelaars, omdat het om mensen gaat…