Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

ERA De Koning Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartHaven 6
3441 AS  Woerden
Telefoon0348488000
Fax0348488008
Websitewww.dekoningwonen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij ERA De Koning Makelaardij

ERA De Koning is als makelaarskantoor reeds vele jaren actief en sterk vertegenwoordigd in de regio. Sinds 1993 zijn we gevestigd aan de Haven in Woerden. Eind jaren ’90 is er een tweede vestiging geopend in Houten en begin 2000 een derde vestiging in Alphen a/d Rijn. In mei 2005 hebben we onze vierde vestiging geopend in Gouda!

ERA De Koning Makelaardij heeft een goede naam opgebouwd. We staan bekend als een actief kantoor en bieden veel service aan onze opdrachtgever. En wellicht het belangrijkste: we verkopen, evenals aankopen veel woningen tegen goede prijzen!

Woerden is een stad met een rijke historie en ligt centraal in het Groene Hart. De gemeente Woerden bestaat uit de kernen Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld; de laatste 3 zijn karakteristieke plattelandsdorpen die meer voorkomen in het Groene Hart. Dit betekent dat u midden in een gebied woont met veel recreatiemogelijkheden. Prachtige fietsroutes, de Nieuwkoopse plassen met haar mooie natuur- en recreatiemogelijkheden op korte afstand, een lust voor de liefhebber.

Woerden biedt veel werkgelegenheid met binnen haar stadsgrenzen veel gerenommeerde bedrijven.

Het team van makelaars en assistent makelaars heten u van harte welkom op het kantoor in het centrum van Woerden!