Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Era De Koning Makelaardij Houten

Contactgegevens

AdresToon op kaartOnderdoor 3 
3995 DW  Houten
Telefoon0306376000
Fax0306373705
Websitewww.dekoningwonen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij ERA De Koning Makelaardij

ERA De Koning is als makelaarskantoor reeds vele jaren actief en sterk vertegenwoordigd in de regio. Sinds 1993 zijn we gevestigd in Woerden. Eind jaren ’90 is er een tweede vestiging geopend in Houten en begin 2000 een derde vestiging in Alphen a/d Rijn. In mei 2005 hebben we onze vierde vestiging geopend in Gouda!

ERA De Koning Makelaardij heeft een goede naam opgebouwd. We staan bekend als een actief kantoor en bieden veel service aan onze opdrachtgever. En wellicht het belangrijkste: we verkopen, evenals aankopen, veel woningen tegen goede prijzen!

Alphen a/d Rijn ligt in het centrum van het Groene Hart centraal tussen de grote steden. Tegenover de rust van de groene polderlandschappen staat de dynamiek van het Alphen a/d Rijn van nu. Een groeiende stad met meer dan 70.000 inwoners.

Een vernieuwd en modern stadscentrum is aan het ontstaan, met winkels, kantoren, woningen een theater en een bioscoop. Dit maakt dat het gezellig winkelen en wonen is in Alphen a/d Rijn.

Ook op het gebied van recreatie en cultuur wordt voldoende geboden; het Vogelpark Avifauna, het archeologisch themapark Archeon, de jachthaven" Aquaplan", en de unieke Aarlanderveense Molenviergang die als enige in zijn soort nog steeds in bedrijf is.

Het team van makelaars en assistent makelaars heten u van harte welkom op het kantoor aan de Europalaan 67 in Alphen aan den Rijn!