Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Elza Poldervaart & Partn. Makel. o.g. B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartHoofdstraat 125 
2182 EN  Hillegom
Telefoon0252535959
Fax0252535958
Websitewww.epmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Elza Poldervaart ERA Makelaardij is als geen ander thuis in de regio Duin- en Bollenstreek, Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Ons moderne kantoor vindt u in het centrum van Hillegom.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Zo zoeken wij voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om kopers en verkopers van onroerend goed meer kans op succes te bieden.

Naast het lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen) hebben wij ons, om een nog betere service en dienstverlening te kunnen bieden, aangesloten bij ERA. ERA is een samenwerkingsverband van 180 geselecteerde NVM Makelaars die u door hun unieke producten en diensten nog meer voordelen bieden.

ERA Sterk door service.

Het kopen of verkopen van een woning is waarschijnlijk een van de belangrijkste financiƫle beslissingen in uw leven. De ERA producten en diensten geven u hierbij extra service, zekerheid, garanties en resultaat.

Wilt u geheel vrijblijvend meer weten over de voordelen die wij u als ERA makelaar bieden? Loop gerust eens binnen in ons kantoor, stuur een E-mail of bel voor een afspraak bij u thuis.

Met vriendelijke groet,

Elza Poldervaart & Partners ERA Makelaardij O.G.