Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Edwin van Tilburg Lommers Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartMolenstraat 67a
5346 TD  Oss
Telefoon0412 - 65 61 20
Fax0412 - 64 74 06
Websitewww.lommersmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 4 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (4,5)
Snelheid (2,5)
Prijs-kwaliteitverhouding (4,5)
marijnissen19 september 2012
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (taxatie)
Adres woning: vaarvonder 40 Vught
Edwin heeft nog steeds niet gebeld Graag bellen op 0650732152 en inspreken met zijn tel als ik niet opneem svp
Van Der Doelen18 maart 2012
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (bezichtigingsaanvraag)
Adres woning: Lithse Ham 3/161
Na telefonisch contact en een email een week geleden met aanvraag voor bezichtiging van een chalet, nog steeds geen enkel reactie van deze makelaar.
Moesbergen21 augustus 2011
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (7)Prijs-kwaliteitverhouding: (10)
Klant geweest: ja (taxatie)
Adres woning: Buitenhof 3
Bij 3 makelaars tarieven opgevraagd, deze makelaar het goedkoopst en allervriendelijkst geholpen. Niet snel met reageren op aanvraag tarief maar uiteindelijk goed.
van Uden29 maart 2011
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (aankoop)
Hij is vriendelijk zolang je maar een huis bij hem wil kopen. Wij hadden een optie op een huis en hadden duidelijike ontbindende voorwaarden in "voorlopig" koopcontracht staan. Waaronder dat onder voorbehoud van financiering. Nadat de regels werden aangescherpt konden wij onze hypotheek niet rondkrijgen. We hebben 5 (!!!) afwijzingen. (je hoeft er maar 3). Hij heeft de verkopende partij geadviseer een advocaat in te schakelen zodat we de boete moeten betalen. Ze hebben geen poot om op te staan, maar dit proces kan nog maanden gaan duren. Hij zou zich dood moeten schamen!

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde
Verkoop deeldienst
Prijs: € 799,- (incl. BTW: € 966,79)
Inbegrepen:

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieRob Lommers
Edwin van Tilburg Lommers makelaars is gevestigd in het centrum van Oss. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om de woonconsument in Oss en omgeving van dienst te zijn met een actieve en persoonlijke wijze van dienstverlening.

VOLG ONS OP TWITTER
VOLG ONS OP HYVES
VOLG ONS OP FACEBOOK
VOLG ONS OP YOUTUBE

Edwin van Tilburg maakt onderdeel uit van de Lommers Makelaarsorganisatie. De Lommers Makelaarskantoren zijn zelfstandige vestigingen, allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De Lommers Makelaars richten zich vooral op het, op een persoonlijke, actieve en deskundige manier begeleiden bij verkoop en aankoop van woonhuizen en het uitvoeren van taxaties van woonhuizen en bedrijfsobjecten.

De makelaar die méér in huis heeft
De Lommers Makelaarsorganisatie heeft niet alleen meer huizen, en meer specialismen in huis, zij maakt tevens optimaal gebruik van haar Lommers Makelaarskantoren in de regio om uw woning te verkopen. Ook zal uw woning op de goed bezochte website www.lommersmakelaars.nl komen te staan. Uw woning presenteren wij tevens op alle Lommers Makelaarskantoren en in diverse (gezamenlijke) etalages in de regio.

Met de inzet van bovengenoemde verkoopinstrumenten komt uw woning onder de aandacht van potentiële kopers. Maar wij doen graag een stap extra om uw woning te verkopen. Een potentiële koper wil ook graag goed geïnformeerd worden. Daarbij is persoonlijke aandacht en deskundige informatieverstrekking van belang. Daarom nemen wij de tijd voor de woningzoekenden op het moment dat zij zich bij ons (kosteloos) inschrijven of uw woning gaan bezichtigen. Tevens besteden wij extra aandacht en zorg aan de verkoopbrochure van uw woning.

Ook vinden wij het erg belangrijk om u persoonlijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen tijdens het verkoopproces.

Kortom, wij bieden dé toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning en staan garant voor deze meerwaarde. Wij durven dan ook het risico te dragen voor elke opdracht tot dienstverlening en hanteren derhalve geen intrekkingskosten (no cure no pay).

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Woningzoekenden
U kunt zich bij ons kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor een periode van drie maanden. U ontvangt vervolgens het actuele woningaanbod van onze kantoren dat past binnen uw vooraf opgegeven woonwensen. U kunt de inschrijving steeds opnieuw (kosteloos) verlengen.

Verkoopbemiddeling
Vrijblijvende waardebepaling
Verkoopplannen? Bij ons is een waardebepaling van uw woning altijd vrijblijvend en kosteloos.

Te koop
Indien u naar aanleiding van de vrijblijvende waardebepaling kiest om gebruik te maken van onze diensten, treffen wij naar aanleiding van een tweede gesprek met u de voorbereidingen om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Tijdens de verkoop begeleiden wij u tot en met de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Door de inzet van de door u en uw NVM-makelaar geselecteerde verkoopinstrumenten streven wij ernaar om de voor u qua prijs, voorwaarden en beleving optimale verkoop te sluiten.

Taxatie
Wanneer u een onroerende zaak gekocht heeft krijgt u meestal te maken met een taxatierapport ten behoeve van de financiering. Van een taxatierapport kan dus veel afhangen. Onze NVM-makelaars zijn allen taxateur en uitstekend opgeleid. Wij verzorgen taxatierapporten voor diverse doeleinden.

Aankoopbemiddeling
Op zoek naar een woning? Heeft u er dan al eens aan gedacht een makelaar in te schakelen bij het kopen van uw droomhuis? Wij begeleiden u op maat bij het aankoopproces van uw nieuwe woning.

Te huur
Huurders gezocht? Wij voorzien u als particuliere of bedrijfsmatige verhuurder graag van een helder en deskundig advies en gaan voor u opzoek in ons uitgebreide relatienetwerk.