Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Edith den Hoedt Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartErasmuslaan 45
2984 XH  Ridderkerk
Telefoon088-111 2300
Websitehttp://www.edithdenhoedt.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO

Edith den Hoedt Makelaardij

Even voorstellen
In 1991 startte ik mijn werkzaamheden in de Makelaardij. In die tijd was er nog geen sprake van een internetmaatschappij. Woningzoekers kwamen nog op kantoor om zich in te schrijven of informatie op te vragen. Die persoonlijke benadering is mij altijd bij gebleven. Klantvriendelijkheid en aandacht geven aan iets belangrijks als het verkopen of aankopen van een woning is voor mij een vanzelfsprekendheid.Tijdens mijn loopbaan in de makelaardij heb ik mijn NVM-makelaarsdiploma behaald en een lange ervaring opgebouwd in de Regio. Ik span mij graag in voor de klant, denk creatief mee en ben enthousiast en gedreven. Door kostenbesparend te werken kan ik de klant scherpe tarieven aanbieden. Ik kom voornamelijk bij de mensen thuis.

Vernieuwend
Het is belangrijk als makelaar om met je tijd mee te gaan. Een woning verkopen is maatwerk en innovatief denken en handelen is een must. Ik streef altijd naar het maximaal haalbare voor mijn opdrachtgevers en dat begint bij een goed verkoop- of aankoopplan. Minder courante woningen ga ik zeker niet uit de weg en zie ik juist als een mooie uitdaging. Door concepten en oplossingen aan te dragen kan de verkoopbaarheid van een woning worden gestimuleerd en daarmee de verkooptijd en verkoopprijs worden geoptimaliseerd. Een goede aanpak is allesbepalend en daar zet ik mij volledig voor in.

Tot slot
Makelen is een mooi vak, een mensenvak. Zakelijk optreden zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen is datgene waar ik voor sta. Mag ik ook iets voor u betekenen? Welkom!

Met vriendelijke groet,


Edith den Hoedt
Makelaar o.z. / Eigenaar